Atelier de crestere a increderii in sine „Imi place asa cum sunt”

11:00 - 12:30
Miercuri 07 Septembrie 2016
București

Atelier de crestere a increderii in sine si de joaca si buna dispozitie, presarat cu elemente de limba engleza pentru incepatori.

Increderea in sine este o componenta care isi va spune cuvantul in viata copiilor mai devreme sau mai tarziu. Multi copii se confrunta, din pacate, cu aceasta problema, iar cauzele instaurarii lipsei de incredere in sine le gasim fie in greselile parintilor, fie in diverse evenimente negative din viata copilului, care l-au dezarmat, in lipsa sentimentului de apartenenta la familie, in conditii de stres pe termen lung si/sau in conditii de pregnante dificultati materiale.

Ursi Panda Atelier de crestere a increderii in sineIn cadrul acestui atelier de crestere a increderii in sine, ne vom juca si vom invata cuvinte de baza din vocabularul limbii engleze, dar totul facut in asa fel incat copilul sa se simta bine, incarcat de energie pozitiva, vor fi apreciati si li se va da incredere in fortele proprii. Vor invata sa spuna “nu” daca nu isi doresc un anumit lucru sau il considera inoportun. Atelierul va fi plin de culoare si de voie buna, copilul va lua contact cu alti copii pe care nu ii cunoaste, va invata sa lucreze in echipa, pentru ca activitatile noastre presupun lucrul in echipa. Toate materialele de lucru sunt incluse in pret.

Detalii atelier de crestere a increderii in sine:

  • Pret promotional: 59 ron
  • Cand? 07 septembrie 2016, orele 11:00 – 12:30
  • Inscrieri pe www.funforeq.wordpress.com, tel. 0741208022
  • Locatia va fi stabilita ulterior, in functie de numarul copiilor inscrisi.

Vezi si:

Toate evenimentele pentru copii si parinti din weekend

Sanjay’s Super Team. Zei hindusi super-eroi intr-o animatie Pixar

Parcuri de aventura kid-friendly

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 07 Septembrie 2016

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL