Atelier de decoratiuni florale. Traditii de Florii: Coronite impletite din flori si salcie

11:00 - 11:00
Sâmbătă 23 Aprilie 2016
București

Atelier de decoratiuni florale cu Oana Bernecher, pentru copii de la 5 la 10 ani. Traditii de Florii la Lumea lui MOMO: Coronite impletite din flori si salcie

Stiati ca denumirea populara a sarbatorii de Florii vine de la zeita romana a florilor, Flora? Si oare, stiati ca de Florii este prima zi de serbare a vegetatiei simbolul fiind crengutele de salcie?

Altfel, Duminica Floriilor este un prilej de bucurie si veselie, este timpul in care ne atingem pe crestet copiii cu crengute de salcie, sa creasca sanatosi si intelepti. Si tot Duminica Floriilor este un prilej sa ii sarbatorim pe cei care poarte nume de flori: Viorela, Brandusa, Anemona, Lacramioare sau Margareta.

Va invitam in Sambata Floriilor, sa ne bucuram impreuna de cele mai frumoase, colorate si inmiresmate daruri ale naturii: FLORILE. Alaturi de Oana, vom impleti coronite din flori si salcie, pe care le vom purta in Duminica Floriilor acasa sau la biserica, sau le vom transforma intr-un decor traditional pascal.

Avem un număr limitat de locuri de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp. Incurajăm părintii să ramână alaturi de noi. Atunci când lucram impreună ne conectam mai bine unii la ceilalti. In plus, nu presupune niciun cost suplimentar.

Cost de participare, 50 lei/copil (părintele nu plătește) și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti, tot ce aveți de făcut este să ne trimiteți un email la [email protected], menționându-ne varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.

Atelierul va avea loc la sediul Lumea lui MOMO din strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, etaj 1, interfon 4321#

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Aprilie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL