Atelier de gatit pentru copii de 5-10 ani „Micii Bucatari”

10:30 - 12:00
Duminică 12 Iunie 2016
București

Duminica 12 iunie la ora 10:30 gatim fursecuri delicioase cu nuci si stafide la un atelier de gatit si prajiturit pentru copii de 5-10 ani.

Copiilor le place să exploreze lumea din bucătărie. Sunt atraşi de culori, de arome şi forme și sunt dornici să taie, să amestece şi să guste. Devin entuziaşti şi bucuroşi să împartă cu cei dragi ceea ce ai au pregătit cu mâinile lor. În plus, aşa învaţă mai uşor despre alimentaţia sănătoasă şi importanţa unui măr, castravete sau miez de nucă.

In fiecare duminica dimineata de la ora 10.30 la 12.00 va invitam la atelierul nostru de gatit „Micii Bucatari”, pe care il oferim copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, in colaborare cu Lumea lui MOMO

Duminica aceasta ne vom amuza si ne vom distra in bucatarie. Vom amesteca cu grija fainuri, ou si alte bunatati pe care le vom transforma in stelute si le vom decora apoi intr-un mod creativ cu miez de nuca si stafide pentru a crea o gustare vesela si delicioasa. Aceaste bunatati gustoase si hranitoare, vor fi indragite de copii si speram sa va inspire si pe voi, sa continuati acasa.

Detalii organizatorice atelier de gatit pentru copii de 6-10 ani

Acest atelier este oferit si sustinut de Creart in cadrul programului „Ateliere de Creatie” in colaborare cu Lumea lui MOMO.

Doar 10 locuri pentru la fiecare grupa, va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la 0733.331.324, email: [email protected], de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00.

Taxa participare: 10 lei/copil

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 12 Iunie 2016

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

creart

Județ:
sector 1

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str Alex Lahovari nr 7

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL