Atelier de Ikebana pentru părinți la NoGravity

Pe 15 Ianuarie NoGravity Club va invita sa petreceti 2 ore de relaxare la atelierul de ikebana pentru parinti in timp ce copiii vor participa la activitățile de aventură și escaladă din sala.

Era timpul să facem ceva (și) pentru mămici; vă invităm la un atelier de ikebana în care veți învăța cum să realizați un buchet de flori cu personalitate și efect.

Un buchet realizat de noi înșine va fi mult mai apreciat. Vom învăța că există multe accesorii care dau un farmec aparte, și că nici frunzele nu trebuie neglijate; vom invăța și trucuri pentru a menține florile proaspete cât mai mult timp.

Atelierul durează 2 ore și va avea loc duminică, 15 ianuarie, de la ora 11:00. El este susținut de doamna Sanda Lazur, artist Ikebana.

În tot acest timp, copiii dumneavoastră (5+ ani) vor putea participa la activitățile de aventură și escaladă din sala NoGravity Club.

Toate materialele necesare acestui atelier vor fi furnizate de NoGravty Club. Costul atelierului pentru părinte și copil este de 150 lei, iar pentru toate activitățile din sală, cei mici au nevoie de pantofi de schimb.

Numărul maxim de participanți este de 10.

Taxa de participare la acest atelier se plătește online în avans, până cel târziu vineri, 13 ianuarie.

Detalii Atelier de Ikebana pentru părinți 

Preţ: 150 lei

APASA AICI pentru Inscrieri

Tel: 031 100 8888

Locatie: Soseaua Berceni nr. 8, Bucuresti, 041914, România

www.nogravity.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 15 January 2017

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL