Atelier de inteligenta emotionala pentru copii de 7-12 ani

13:00:00 - 13:00:00
Sâmbătă 03 Octombrie 2015
București

 

Atelier de inteligenta emotionala pentru copii de 7-12 ani la Fundatia Calea Victoriei cu Monica Nicolae

Acest atelier isi propune sa se concentreze asupra modalitatilor de stimulare a inteligentei emotionale a copiilor, oferindu-le tehnici si instrumente pentru a fi mai increzatori in ei, mai abili in relatiile pe care le formeaza si in procesul de comunicare.

Atelier de inteligenta emotionala

Fiecare dintre cele 4 sedinte va folosi maniere interactive de lucru, jocuri si activitati artisitice, prin intermediul carora copii vor invata sa isi identifice mult mai clar emotiile si sa le gestioneze mai eficient. Intelegerea emotiilor, a starilor sau situatiilor pe care le experimenteaza, le va oferi copiilor premisele creerii unor relatii sanatoase cu cei din jur, un grad de adaptare sporit indiferent de contextul social in care se afla si o modificare pozitiva a confortului si imaginii personale.

Familiarizarea cu diferitele concepte si tehnici de dezvoltare a inteligentei emtionale va avea la baza demersuri cu caracter ludic, practic, toate activitatiile si exercitiile fiind adaptate varstei si nivelului de dezvoltare specific fiecarui copil, dar si dinamicii de ansamblu al grupului de cursanti.

Atelierul de inteligenta emotionala va parcurge urmatoarele etape:

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Atelier 1 -In primul atelier ne vom concentra asupra modalitatilor in care percepem emotiile si a capacitatii de a detecta si descifra aceste emotii din imaginile si sunetele cu care se confrunta copii sau din manifestarile artistice si situatiile sociale in care se afla. Vom lucra impreuna si ne vom dezvolta capacitatea de a identifica atat propriile emotii, cat si a celor din jur, parinti, colegi, persoane nou cunoscute.

Atelier 2 – In cea de a doua intalnire, folosindu-ne de activitati artistice, vom modela abilitatiile de a ne utiliza si exploata emotiile pentru a facilita diferite activitati cognitive – gandirea analitica, adaptarea si adecvarea comportamentului la diferite situatii, gestiunea si rezolvarea problemelor.

Atelier 3 – Odata familiarizati cu manierele de percepere si utilizare a emotiilor, ne vom concetra asupra intelegerii emotiilor. Jocurile si activitatile se vor axa de aceasta data asupra capacitatii de a intelege limbajul emotional si de a aprecia relatiile complicate ce pot aparea intre diferitele emotii pe care le experimentam.

Atelier 4 – Ultima noastra intalnire va avea ca subiect gestionarea emotiilor copiilor si capacitatea de a regla emotiile proprii si ale celorlalti, atat cele pozitive, cat si cele negative, cu scopul valorificarii acestora pentru a obtine ceea ce isi doresc, pentru a castiga incredere in sine si in abilitatile proprii de a se descurca fara ajutorul adultilor.

Lector: Monica Nicolae.

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate): 180 ron (card fidelitate)

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la [email protected]

.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Octombrie 2015

Program:
13:00:00 - 13:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL