Atelier de invatarea limbii spaniole prin joaca

18:00:00 - 18:00:00
26 Martie - 02 Aprilie 2014

Espaniol para los ninos. Pentru copii de la 3 la 6 ani indrumati de Cristina Martinez vorbitor nativ de limba spaniola

spaniola

Ti-ar placea sa largesti si sa colorezi orizontul copilului tau, invatand o limba straina? Spaniola poate fi o alegere, chiar daca copilul tau are 3, 4 sau 6 ani …iar daca invatarea se va face prin joaca, cu atat este mai simplu si mai motivant pentru el.

Si toate acestea pentru ca, in primii ani de viata joaca este o componenta esentiala in dezvoltarea sa, de viitor adult. Copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. Pentru ei este o sursa nesecata de energie, dar in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul. Jocul ne ajuta sa fim mai inventivi, fericiti, flexibili si chiar intelegatori, o necesitate a existentei noastre.

Cristina este de origine spaniola si vine din Madrid, unde a absolvit Facultatea de Psihopedagogie, cu specializare pe educatia timpurie, copii de 3-6 ani. Experienta dobandita in Spania, ca tutore in gradinite si centre de educatie non formala pentru copii, o ajuta sa puna in practica o noua idee marca Lumea lui MOMO. Cand nu este cu noi, Cristiba preda limba spaniola copiilor intre 5 si 15 ani, la Instituto Cervantes. Cristina isi propune sa ii introduca pe copii in limba spaniola, prin joaca si interactivitate, ajutata de ilustratii, jucarii specifice si cantecele –  fiecare avand un rol activ in orice moment.

Atelierul va incepe pe 19 martie si va fi compus din 2 module, fiecare modul avand 8 saptamani . Ce vom face concret in primele 8 intalniri: formule de salut, culorile, cum este vremea astazi, numerele, corpul meu, familia mea, casa si orasul meu.

Cum ne organizam?

In fiecare miercuri de la 18.00

Durata sedinta: 55 minute

Durata modul: 8 saptamani, 1 sedinta pe saptamana

Grupa maxima: 8 copii

Plata si inscriere:

Costul unui modul de 8 sedinte este 349 de lei, si se achita la momentul inscrierii, la sediul Lumea lui MOMO sau prin transfer bancar la,  mentionandu-va numele si cursul pentru care va inscrieti.

Lumea lui MOMO S.R.L.
RO10INGB0000999903147605, ING ROMANIA
Inscrierile au loc zilnic, intre orele 9.00 si 18.00 la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sau la email,  [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
26 Martie - 02 Aprilie 2014

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL