Atelier de origami 7-77 ani @ Filiala Ion Creangă – Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Vino la un atelier de origami potrivit pentru toată familia!

Joi, 11 august, de la ora 11:00, Emilia şi Tudor de la cursuriorigami.ro ne vor ghida în realizarea unui tablou.

Activitatea este potrivită pentru oricine peste 7 ani, este gratuită, dar locurile sunt limitate, aşa că te rugăm să te înscrii – 021/5396547, [email protected] sau mesaj privat.

Despre Origami

Origami (折り紙) este arta plierii hârtiei. Apărut în Japonia acum câteva sute de ani, origami e o artă și o joacă, un mod de relaxare şi de socializare, dar mai ales e un antrenament al minții. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

Cât de greu e origami?

E la fel ca scrisul. În funcţie de pregătire şi de dispoziţie, poţi scrie un cuvânt sau poţi scrie un roman. Poţi face un coif din hârtie sau poţi face un buchet de flori din hârtie. La urma-urmei, cu toţii am făcut origami. Adică ne-am jucat cu o bucată de hârtie pe care am îndoit-o cu gândul de a o convinge să se transforme în ceea ce visam noi.

De ce să învăţăm origami?

Prin origami mintea este antrenată în multiple direcţii. Practicarea origami creşte atenţia la detalii, ajută la îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării.

Cui se adresează origami?

Oricui vrea să înveţe. E util pentru copii fiindcă le stimulează îndemânarea, creativitatea şi capacitatea de concentrare, îmbunătăţindu-le, în acelaşi timp, performanţa şcolară. E util pentru adulţi deoarece este o activitate relaxantă şi distractivă ce nu necesită vreun talent deosebit, dar care oferă satisfacţii inedite. E util în familie pentru sudarea relaţiei dintre părinţi şi copii întrucât este un motiv în plus de a petrece clipe minunate împreună.

#BMB #BibliotecaIonCreanga #Biblioteca #Bibliovacanta

Detalii Locație

Ludoteca de la Biblioteca Metropolitana Bucuresti – Filiala pentru Copii si Tineret Ion Creanga

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada General Christian Tell, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL