Atelier de Public Speaking in Natura @ Brașov

Dragi parinti ,

Cum doriti sa fie copilul dumneavoastra cand va fi adult?

Daca raspunsul dumneavoastra rezoneaza cu : sa fie creativ si indraznet, sa aiba o incredere de sine crescuta , sa fie prietenos si sa fie un bun jucator de echipa, perseverent, rabdator, focusat pe ce are de facut in viata , curajos si sigur in exprimare, sa inspire oamenii din jurul lui , sa stie sa capteze si sa mentina atentia intr-o prezentare si nu in ultimul rand sa fie un adevarat leader atunci acest atelier de 3 ore si jumatate i se potriveste perfect!

Vorbitul in public este o arta atat pentru adulti cat si pentru copii!

Numele meu este Alexandra- Cristina Banita, sunt leader printre oameni si cai, sunt instructor de echitatie avizat de Federatia Ecvestra Romana si Speaker Profesionist ( am absolvit cursurile Speakers Club Brasov si am sustinut zeci de discursuri motivantionale, despre leadership si cai pe diferite scene) .

Unul dintre aturile mele este abilitatea de a avorbi in public in fata oamenilor , atuu pe care doresc sa-l transmit mai departe copiilor dumneavoastra printr-o introducere in public speaking.Voi dragi parinti sunteti sustinatori si ajutoare nepretuite in viata copiilor dumneavoastra , iar a sustine o astfel de activitatte inseamna a crea un copil curajos care poate influenta , informa si inspira si alti copii in jurul lui.

Dar ce vor invata copiii in aceasta zi ?

In primul rand atelierul de public speaking este un atelier experiential cu foarte putina teorie si mult joc si practica.

• Vom incepe cu jocuri de icebreaker in care vom construi unitate in grupul nostru, apoi vom avea o discutie despre ce inseaman EMOTIILE , de unde provin ele si cateva metode prin care le putem invinge inainte sa sustinem o prezentare.

• Vom discuta despre modelul DISCURS , scheletul unei prezentari si vom face un joc de improvizatie folosind acest model . De mentionat ca modelul DISCURS se poate folosi atat in prezentari de public speaking cat si in compuneri , interviuri sau la scoala in orice prezentare orala .

• Un alt aspect important este limbajul non verbal si para verbal , unde vom invata despre miscarea scenica si importanta zambetului . Despre ce exprima corpul nostru si cum sa ne folosim vocea.

• Metode de captare a atentiei si de mentinere a cesteia , discursuri improvizate si modalitati de feedback. Toate aceste subiecte vor fi atinse in cadrul atelierului nostru de public speaking .

Toti copiii vor iesi din zona de confort si vor participa la exercitiile pregatite pentru aceasta zi , vor invata ca secretul nu este sa elimine fluturii din stomac ci sa-i faca sa zboare in formatie!

Dupa ce fiecare copil va face aceasta prezentare , va veni momentul sa sarbatorim SUCCESUL. O vom face printr-o activitate speciala!

Cadou din partea mea va fi invatarea unui dans country in linie!
Dar ce este dansul country în linie ?

Un dans în linie este un dans coregrafiat cu o secvență repetată de etape,în care un grup de oameni dansează în una sau mai multe linii sau rânduri și executând pașii în același timp în SINCRON pe o muzica fantastică country.

Unde se va desfasura acest atelier ?

Acest atelier se va desfasura in natura la 15 minute de Brasov ! Locatia este : Gradina de langa casa ta , o gradina plina de fructe , legume si diverse miresme.

Spatiul amenajat va fi in curte , la umbra copacilor .

Pentru pregatirea discursurilor , copiii sunt rugati sa aduca izoprene, un caiet cu coperta mai tare apoi vor fi indrumati sa se relaxeze sub pomii fructiferi pentru a construi prezentarea .

Parintii sunt rugati sa aduca copiii la locatie si sa paraseasca locatia pentru desfasurarea activitatilor . Insa la sosirea lor la ora stabilita dupa copiii acesta pot cumpara legume si fructe proaspete din gradina precum : cartofi , ceapa , morcovi etc
.
Ce grupe de varsta vor fi si care este pretul ?

Vor fi doua grupe pentru ziua de 11 August- Duminica!

Prima grupa : ora 10.30 – 14.00 copii cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani

A doua grupa : ora 15.30- 19.00 copii cu varste cuprinse intre 13-18 ani

Locuri disponibile : 15

Atelierul se va tine cu minim 8 cursanti / grupa.

Pret atelier : 60 lei/ copil ( cuprinde materialele necesare desfasurarii activitatilor si training pe durata a 3 ore si jumatate.)

Pentru inscrieri va rugam sa ne sunati la numarul de contact 0729 077 799 Beatrice Grigoras sau sa ne scrieti pe pagina de facebook in mesaj privat numele si prenumele dumneavoastra , nr de telefon si varsta copilului dumneavoastra.

Va garantam un timp de calitate pentru copiii dumneavoastra si produse proaspete din gradina noastra!

Va asteptam cu drag!

Unde? Gradina de langa Casa Ta, Florilor, Podu Oltului, Brasov

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 August 2019

Program:
De la 10:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL