Atelier de Stimulare pentru Mămici și Toddleri | Cluj-Napoca

1-3 ani
10:30 - 12:00
Vineri 14 Februarie 2020
Cluj-Napoca

Pomul cu Bufniţe vă invită la un atelier demonstrativ pentru mămici și toddleri, unde vom avea parte de activităţi de socializare și învăţare pentru copiii cu vârstele cuprinse între 1,6 luni și 3 ani, folosind stimularea senzorială și jocuri.

Planul acestui program este de a începe ușor pregătirea pentru grădiniţă prin organizarea unor serii de ateliere special pregătite în această direcţie.

Cu toţii știm că cei mici acumulează un număr enorm de informaţii într-un timp foarte scurt, aflându-se într-un proces continuu de învăţare. Tot ce se întâmplă în jurul lor devine sursă de explorare și cunoaștere, iar un cadru special amenajat facilitează aceste procese.

Prin organizarea diverselor centre de activităţi sub diferite tematici, copilașii vor putea asimila cu o ușurinţă fantastică informaţiile și prin încurajarea de către facilitator și părinţii din grup.

Așadar, vă așteptăm în data de 14.02.2020, de la 10:30 la 12:00, la spaţiul de joacă Spiridușii Veseli, pe strada Conductorilor, numărul 2, să ne bucurăm de un atelier demonstrativ pentru copiii noștri și copiii din noi.

Înscrierile se vor face printr-un mesaj privat pe pagina Pomul Cu Bufniţe.

Unde? Spiridusii Veseli, str. Conductorilor, nr. 2, Cluj-Napoca

Vă așteptăm cu drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 14 Februarie 2020

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL