Atelier de vacanţă pentru copii 5 – 11 ani @ Casa cu Flori

10:00 - 14:00
Sâmbătă 22 Iunie 2019
București

Se-apropie vacanţa şcolară. Nu că ne-ar influenţa prea tare acest lucru, dar gândim că timpul va fi diferit. La atelierele noastre atmosfera este mereu una de vacanţă, chiar dacă şi învăţăm câte ceva, dar o facem altfel.

Presiunea timpului nu există – cele 4 ore în care ne antrenăm, ba chiar reţinem şi o poezie, nu sunt sufocante. Nici presiunea competiţiei nu există, chiar dacă, în mod natural şi, prin urmare, neconştientizat, atunci când este interesat, fiecare doreşte să facă cât mai bine în comparaţie cu sine, nu cu alţii. Cu o atitudine deschisă, respect şi cu bună-dispoziţie, trecem prin exerciţiile atelierului cu uşurinţă. Învăţăm despre noi, despre capacităţile noastre, învăţăm şi cum să învăţăm.

Ediţia din 22 iunie a Atelierului pentru copii va fi una “de vacanţă”. Îi încurajăm pe cei care vor participa să ne scrie dacă au propuneri, dacă doresc să dezbatem o anumită temă, dacă doresc să propună o creaţie proprie – literară, artistică, coregrafică, muzicală, ştiinţifică. Aşteptăm aceste propuneri până în data de 15 iunie.

Nu vom renunţa la temele principale ale acestui atelier – conştientizarea corpului, relaxarea minţii, dezvoltarea atenţiei, înţelegerea liniştii şi a calmului atât de necesare în procesul de învăţare şi nu numai. În plus, propunem construirea şi interpretarea unei scenete. Până în 15 iunie este posibil să poposească şi alte idei. Să curgă inspiraţia!

Unde? Casa cu Flori, Dumitru Cariagdi nr. 7, Bucuresti

Sâmbătă, 22 iunie între orele 10.00 – 14.00
Costul participării este 100 lei / copil.
:: Participarea este doar pe bază de comandă online la https://www.edituracarteadaath.ro/atelier-pentru-copii-5-11-ani.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Iunie 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL