Atelier pentru dezvoltare personală și dezvoltarea inteligenței emoționale +3 ani

17:00 - 18:00
Miercuri 29 Septembrie 2021
București

Măsura în care emoțiile pot surveni în viața noastră nu este o noutate, ele ne pot doborî sau ne pot propulsa spre reușită. Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să reacționeze bine, să știe ce să facă în situațiile practice pe care le întâlnesc / se confruntă în viața de zi cu zi, să fie empatici, să comunice eficient și să se afirme. Ne propunem să creăm un mediu sigur de explorare și de acceptare în care să “dăm inteligență” emoțiilor în ideea atingerii potențialului maxim de dezvoltare al fiecărui copil.

Vom discuta despre cum iau naștere emoțiile, de ce e important să le simțim, ce se întâmplă în creier când simțim o emoție, cum le putem gestiona, cum ne putem ajuta de emoții în diverse situații – informațiile de natură ”tehnică” vor fi transpuse și prezentate prin joc de rol, jocuri de cooperare, desen, discuții și lucru 1:1.

Ce abilități vom dezvolta? Încrederea în sine, stima de sine, autodescoperirea, cooperarea, atenția, concentrarea și răbdarea sau abilitatea de a rămâne pe o sarcină de lucru, inteligența emoțională (cu accent pe empatie, conștientizare de sine și auto-disciplină), creativitatea, deschiderea către experiență, receptivitatea față de probleme, dispunere spre a le analiza și soluționa.

La finalul fiecărei ședinte părinții pot discuta cu Andreea observațiile sale asupra copiilor din timpul activităților.

Andreea Mihai este consilier de dezvoltare personală, consilier parental în curs de certificare, mamă a două zâne-dragoni, creator de povești sub forma atelierelor senzoriale (#messyplay) și instructor de joc & joacă la Rafturi de poveste (link Facebook: https://www.facebook.com/Rafturidepoveste).

𝗖𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝘃𝗮̂𝗿𝘀𝘁𝗮̆
👉3+ ani

𝐓𝐚𝐫𝐢𝐟𝐞
👉220 lei/ abonamentul de 4 ședințe
👉60 lei/ședință

𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆
👉50 minute

𝐎𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐢
1. În atelier sunt prezenţi maxim 8 copii la fiecare curs.
2. Spaţiul de lucru şi materialele se vor dezinfecta după fiecare curs.
3. Vă rugăm să nu va prezentati la curs/atelier în cazul în care copilul prezinta simptome de boala.
4. Grupele se organizează cu minim 3 copii și maxim 8 copii. În cazul în care nu se formează grupa, există posibilitatea ca ședința să se anuleze.
5. Pentru siguranţa dvs si a copiilor Dvs: accesul părinţilor, însoţitorilor în sala de curs/ateliere nu este permis (vă rugăm să îi așteptați pe copii în cafeneaua locației).

𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚̂𝐧𝐝 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞

👉 https://olandia.ro/ateliere-cursuri/

Informatii suplimentare se pot solicita la unul din numerele de telefon 0741.228.633/ 0720.334.638

UNDE? Olandia Play Cafe, Str. Caramidarii de Jos Nr. 4, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 29 Septembrie 2021

Program:
17:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL