Atelier pentru parinti si copii: un jam session distractiv in ritmul Tobelor Africane Djembe

11:00:00 - 12:30:00
Duminică 15 Iunie 2014

BluParty organizeaza un atelier inedit pentru parinti si copii. Este o experienta muzicala unica, plina de energie pozitiva, in care copiii fac echipa cu parintii si invata sa cante la Tobele Africane Djembe, primele tobe din istoria muzicii.

Atelier Tobe Tobe pentru parinti si copii

Mai mult decat atat, atelierul isi propune sa ii aduca pe parinti in acelasi atelier cu copiii lor, pentru a se distra impreuna.

Sub indrumarea unui profesionist, parintii si copiii vor invata trei tehnici de percutie de baza, cu ajutorul carora vor compune impreuna o bucata muzicala ritmata. Ei vor afla cum sa isi coordoneze miscarile pe ritmul muzicii, pana cand formeaza o echipa. 
 

Unde si cand?

Parintii sunt invitati cu micutii lor duminica, 15 iunie de la ora 11:00 la 12:30, la mansarda localului A1, din strada Piata Amzei nr. 1.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Participarea se face in urma completarii unui formular de inscriere pana vineri, 13 iunie. Atelierul Tobe Tobe este potrivit pentru copiii peste 7 ani.  

Costul atelierului este de 50 lei pentru o petreche parinte-copil. Echipa BluParty asigura toate materialele necesare. Pentru detalii si inscrieri accesati http://www.bluparty.ro/atelierul-tobe-tobe-442

Persoana de contact este Marilu Romedea. O poti contacta la telefon 0769454516 sau pe adresa [email protected].
 

Despre Tobele Africane Djembe

Tobele Africane Djembe sunt realizate prin scobirea unui butuc gros, care este cioplit apoi pana cand se obtin sunetele dorite de artizan. Membrana este realizata din piele de capra si fixata cu ajutorul unei retele de sfori.
 

Despre BluParty

Noi suntem echipa BluParty, organizatori de Super petreceri pentru copii in Bucuresti. De 9 ani asiguram buna dispozitia micutilor la aniversari si evenimente publice prin programe de animatie cu actori profesionisti, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiei de petrecere, ateliere de creatie.   

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Iunie 2014

Program:
11:00:00 - 12:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL