Atelier pictura pe panza Catel Love pentru copii de 5-10 ani la Rembrandt Art Centre – Lipscani

13:00 - 14:30
Sâmbătă 01 Iulie 2023
București

Scoala de pictura Rembrandt Art School vă invită sa participati sambata 1 iulie 2023 intre orele 13.00-14.30 in cadrul atelierului de pictura cu tema CATEL LOVE LOVE atelier la care vor putea participa copii cu varsta intre 5/10 ani ,locatie Centrul Vechi al Bucurestiului str Lipscani 63-65 la HANUL CU TEI, spatiu REMBRANDT ART CENTRE.

In cadrul atelierului nostru vom picta in tehnica mixta culori acrilice / marker/ cei mai faini catei colorati plini de iubire , sub indrumarea unui profesor de specialitate Rembrandt.

Un atelier super fun si relaxant .

🖌Costul atelierului este 60 de lei și toate materialele pe care le vom folosi sunt incluse în preț si asigurate de noi. Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar in baza rezervarii , locurile fiind limitate.Telefon rezervari 0722990971.
🎨 🖌️ Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).
🎨 🖌️ Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).
📌 Profesorii noștri sunt cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

📱 Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

Vă așteptăm cu drag!

📍 Rembrandt Art Centre, Centrul Vechi al Bucurestiului – Str Lipscani 63-65 la HANUL CU TEI

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/736771908450590/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iulie 2023

Program:
13:00 - 14:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL