Ateliere de Art Terapie pentru copii

17:00:00 - 18:00:00
Joi 06 Martie 2014

Activitati pentru copii 4 -10 ani. Ateliere de creativitate, arterapie

In luna martie continua seria atelierelor de Arterapie – Pictura in diverse forme  si  ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie 

arterapie

Vom pregati martisoare, floricele, cadouri pentru mamici facute cu dibacie si daruire de cei mici.

Vom intra in lumea fascinanta si plina de intamplari tesute cu iz de veselie si intelepciune a lui Leo, Chit si Maggie.

CAND?  In fiecare joi intre orele 17:00 – 18:00

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Cine participa? Copii cu varste intre 4  – 10 ani

 

DISCOUNT: Participi la 8 ateliere si la ultimul atelier vii gratuit: ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie: „Pregatiri de Paste: Si eu fac fapte bune, dar mai si gresesc cateodata” – discutii libere si incondeiere oua – pictura.

Oferta valabila in perioada 20 februarie – 17 aprilie 2014.

Durata: 50 minute

Pret: 40 lei/atelier

Inscrieri: 0768.254.576  Diana Bordeianu – coordonator program; email [email protected]

www.atelierecumaniere.ro, www.gradinita-gifted.ro

Alte detalii privitoare la desfasurarea optima a atelierelor:

Un atelier se va desemna format prin inscrierea unui nr minim de 5 copii, iar in cazul in care acest nr de copii nu se vor inscrie, atelierul va fi reprogramat,  fiind anuntati in timp util de orice modificare survenita.

Orice anulare a prezentei in cadrul unui atelier va fi anuntata din timp, cu minim 48 ore inainte. Anularile repetate cu sau fara instiintare atrage dupa sine refuzul Ateliere cu Maniere de a reprograma acel copil. Punem accentul pe relatie, intelegere si bune conditii de desfasurare, materiale de buna calitate si traineri in functie de numarul copiilor la un atelier. Dorim sa construim impreuna cu dvs o relatie durabila in dezvoltarea personalitatii copilului.

Toate materialele de lucru sunt incluse in pretul atelierului.

Daca se depaseste numarul de 6 copii, atunci atelierul va fi sustinut de 2 traineri, fiecare trainer lucrand cu maxim 5 copii pentru calitatea actului educational, pentru o supraveghere atenta si pentru sustinerea permanenta a fiecarui copil.

Copiii cu CES (cerinte educationale speciale) pot participa impreuna cu profesorul insotitor, pretul unui atelier scazand in acest caz la 25 lei sau putem asigura noi un profesor insotitor, in functie de orarul si disponibilitatea acestuia, pretul atelierului fiind in acest caz de 50 lei.

Discount – ul ofertei de Primavara ”Participi la 8 ateliere si la ultimul atelier vii gratuit” va fi aplicat cu scop de fidelizare a participantilor constanti.  Oferta de Primavara are un numar total de 9 atelieredeputand pe data de 20 februarie cu primul atelier:Arterapie „Confectionam martisoare din materiale diverse” – confectionare. Odata cu participarea la acest atelier veti primi un voucher pe care se va nota data primului atelier, iar ulterior se va completa la fiecare intalnire in parte cu celelalte date ale atelierelor la care copilul se prezinta. Astfel, daca avem 8 participari trecute pe voucher, in data de joi, 17 aprilie veti avea participare gratuita la atelierul de ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie„Pregatiri de Paste: Si eu fac fapte bune, dar mai si gresesc cateodata” – discutii libere si incondeiere oua.Oferta primaverii photo  activitati

Parintii pot ramane in sala de desfasurare a atelierului, acestia fiind rugati sa asiste in calitate de observatori, fara a interveni, ajuta sau atentiona copilul, lasand tot procesul educativ in seama trainerilor.

Totodata, parintii pot opta pentru sala de asteptare pana la terminarea atelierului sau revenirea la ora prevazuta ca sfarsit al activitatii.

Pe durata atelierului copiilor le pot fi facute fotografii sau se pot filma secvente din activitate, daca parintele isi da acordul in acest sens prin semnarea unui protocol, pozele si/sau filmuletele fiind incarcate pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/atelierecumaniere  si/ sau pe site la sectiunea Galerie/ Video

Toate materialele realizate de copil in cadrul atelierului pot fi luate acasa

Ar fi de preferat ca cei mici sa vina cu incaltaminte de interior pe care o vor purta pe durata atelierului.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 06 Martie 2014

Program:
17:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

gradinita Gifted International “Educatie de excelenta”

Județ:
sector 4

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Soldat Simion Stefan, nr. 39

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL