Ateliere de dans creativ pentru copii

10:30:00 - 18:30:00
Marți 08 Septembrie 2015
București

Ateliere de dans creativ pentru copii cu varsta 2-4 ani / 4-7 ani – Academia de Creativitate

dans-creativ

   Parte a conceptului de dezvoltare armonioasa prin creativitate, atelierul de dans creativ este conceput pe doua grupe de varste, astfel incat sa raspunda nevoilor unui numar cat mai mare de copii. Copiii vor avea ocazia sa comunice prin miscare, comunicarea non-verbala fiind o forma importanta prin care se transmit sentimente si intentii reale, extrem de utila in cazul celor mici.

   Punand accentul pe unicitatea fiecarui copil, pe felul diferit al fiecaruia de a se misca, de a exprima ceea ce simte si ceea ce este prin miscare, dansul creativ va permite micilor participanti sa cunoasca spatiul din jurul lor, sa se autodescopere in cel mai sincer mod cu putinta, sa isi cunoasca limitele si sa le depaseasca fara a simti vreo presiune exterioara. Pentru ca nu exista modalitati corecte sau gresite si nu exista limite de exprimare, fiecare copil va pune in rol propria personalitate. Acest stil de dans ajuta atat dezvoltarea motrica dar si cea a limbajului, prin folosirea unor melodii foarte placute celor mici, in care gestica ocupa un rol important.

   Folosind o serie de stimuli externi, acest atelier va reprezenta un mediu cald si dinamic ce il va sprijini prichindelul  sa relationeze, sa se adapteze la nou, sa exprime cu usurinta emotiile si sa empatizeze cu ceilalti. Coregrafiile nu vor fi impuse, copiii invatand sa-si creeze propriile inlantuiri de miscari in functie de starea pe care o au, la fiecare sesiune in parte.

Materiale folosite la acest atelier de dans creativ: esarfe,  bile,  materiale  de  diferite  texturi,  cercuri,  baloane

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata:copii 2-7 ani
Program atelier dans creativ:
Marti, 10.30 – 11.30 (grupa 2-3 ani)

Marti, 17.30 – 18.30 (grupa 4-7 ani)

Pret: 30 lei/sedinta

Acest atelier este dedicat copiilor, de aceea recomandam retragerea adultilor insotitori pe perioada desfasurarii acestuia. Pentru a oferi un timp de acomodare celor mici, va rugam sa veniti cu 15 minute inaintea inceperii atelierului.

Detalii contact:

Academia de Creativitate

[email protected]

0737 646 451 / 0745 153 086

Detalii Eveniment

Data:
Marți 08 Septembrie 2015

Program:
10:30:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Academia de Creativitate pentru copii

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Dorobanților numarul 62

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL