Ateliere de pictura, desen si istoria artei pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
16-30 Septembrie 2014
Cluj-Napoca

Atelierul de creaţie Rainbow. Activitati de creatie pentru copiii din Cluj

compozitie-inchisa-vs-compozitie-deschisa-ro_photo556_0Atelierul de creaţie Rainbow susţine o serie de activităţi pentru copii, care vor fi indrumaţi de către noi să-şi dezvolte o gândire creativă şi să se exprime liber, folosind diferite procese de exprimare plastică. 

Cu alte cuvinte, copiii dumneavoastră vor desena, vor picta, vor modela în lut, vor decupa, vor efectua lucrări comune, işi vor insuşi noţiuni elementare de istoria artei; toate acestea sub o atentă îndrumare profesionistă.

La fiecare întalnire din cadrul atelierului copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilitaţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică. 
Posibilitatea de a lucra în echipă prin efectuarea unor proiecte comune este de asemenea un avantaj esential pentru dezvoltarea copilului, de cele mai multe ori între ei formându-se strânse legături de prietenie.

Atelierul nostru se doreşte a fi un univers pentru toţi copiii, indiferent dacă aceştia au sau nu înclinaţii artistice; totodată avem pregatirea necesară pentru a detecta posibilele talente şi de a le îndruma primii paşi spre mai departe, în lumea minunată a artei. Şedinţele vor avea loc o data pe saptamană, iar copiii vor fi imparţiţi în mai multe grupe, pe categorii de vârstă sau nivele de pregatire. Astfel încat vom avea:
 

  • Grupa I (~ 4 – 7 ani) – Marţi, ora 17:00
  • Grupa II (~ 7 – 12 ani) – Joi, ora 17:00


Fiecare şedintă ţine intre aproximativ 1 si 15 min. si 2 ore (în funcţie de tema aleasă si de varsta copiilor) cu o pauză de 10-15 minute.

Contact

T: 0740 66 29 22
email:[email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
16-30 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Atelier de creatie Cluj Napoca

Oraș:
Cluj Napoca

Adresa:
Str. Nicolae Pascaly nr. 2-4

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL