Ateliere de știință în grădina Yardinia 6-11 ani

10:00 - 18:00
Sâmbătă 30 Septembrie 2023
București

Ateliere de Grădinărit, Chimie distractivă și Foc și apă pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Atelierele au costuri cuprinse între 35 și 70 lei – taxa cuprinde bucuratul de spațiul Yardinia a întregii familii.

Detalii despre orele și costurile fiecărui atelier găsiți în formularul de înscriere https://forms.gle/NQDJ6SR5AzymJx5o9

Pe parcursul festivalului se organizează ateliere de știință și pentru școli și puteți afla mai multe despre program scriind la [email protected] cu subiectul BSF

Atelierul de Grădinărit: copiii vor învăța despre evoluția unei plante din momentul în care este plantată sămânță până în momentul în care planta ajunge la maturitate și se usucă. Apoi vor culege diferite tipuri de plante și vor analiza părțile lor componente.

Chimie distractivă: Baloane de Săpun: copiii vor descoperi cum pot realiza baloane de săpun mari și colorate, vor înțelege fenomenele fizice din spatele formării baloanelor.
Realizăm vulcani și demonstrăm erupții vulcanice folosind bicarbonat de sodiu și oțet pentru a ilustra reacții chimice.

Facem slime: Slime-ul este o substanță vâscoasă și distractivă care poate fi creată folosind ingrediente simple precum lipici și borax.
Testăm pH-ul apei.

Atelierul foc și apă: aprindem focul folosind o lupă și discutăm despre cum putem să-l folosim în siguranță și cum putem să-l stingem.

Realizăm experimente simple cu apă care ilustrează concepte științifice precum densitatea și capilaritatea. Organizăm o cursă de bărci din hârtie.

Discutăm despre circuitul apei în natură.

📍Yardinia – Otopeni, Strada Școlii, Odăile – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/829802455357173/829802465357172/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Septembrie 2023

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL