Ateliere gratuite pentru copii la Street Delivery

00:00:00 - 00:00:00
13-15 Iunie 2014

Se inchide strada si se amenajeaza o zonă vie de comunicare, solidaritate comunitară, contact și experiment artistic.

streetDemarat în primăvara anului 2006, “Art Delivery – Strada Arthur Verona este strada ta!” a fost primul eveniment urban care și-a propus să atragă atenția riveranilor, a locuitorilor orașului în trecere prin zona centrală, dar și a autorităților locale asupra noțiunii de “traseu cultural”.

Astfel, prin închiderea temporară a circulației auto, pe strada amplasată între Librăria Cărturești și Cinematograful Patria s-a amenajat, cu ajutorul unui parteneriat între sectorul public și cel privat, un spațiu deschis, o zonă vie de comunicare, solidaritate comunitară, contact și experiment artistic. Timp de două zile se desfășuroara în plină stradă diverse activități, de la ateliere pentru copii, expoziții, instalații artistice, până la concerte și proiecții de filme documentare.

Cu fiecare ediţie, Street Delivery îşi propune să rezolve o problemă a cartierului, fie că e vorba de un trotuar care trebuie reparat, de un gard care trebuie refăcut, de iluminarea stradală, monumente care trebuie recondiţionate sau de piaţeta din faţa bisericii. Sunt lucruri simple, care aduc calitate spaţiului urban.”

De vineri de la ora 18.00 pana duminica copiii sunt asteptati la ateliere si activitati gratuite in cadrul proiectului organizat de Street Delivery

Programul complet al activitatilor se gaseste aici http://2014.streetdelivery.ro/bucuresti/program/

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL