Ateliere outdoor de reciclare creativa în Parcul Izvor. Dă o viață nouă obiectelor uzate la Regăsirea Copilăriei!

Asociația Pădurea Copiilor invita la ateliere outdoor de reciclare creativa unde poti transforma lucruri uzate în obiecte și decorațiuni noi.

Asociatia Padurea Copiiilor invită copiii și părinții să întâmpine sezonul cald cu inventivitate și fapte bune pentru natură la Regăsirea Copilăriei, ediția de primăvară. Pe 1 aprilie, între 10:00 și 17:00, cei dornici să petreacă o zi reconfortantă în Parcul Izvor sunt așteptați la ateliere outdoor de reciclare creativă și pictură pe tricouri.

Părinții pot experimenta alături de cei mici bucuria de a da valoare unor obiecte uzate ca tricouri, nasturi, cartoane si PET-uri, materiale pe care sunt încurajați să le aducă pentru a fi integrate în activități.

Ediția a treia a Regăsirii Copilăriei are loc în cadrulUniqa Asihurari Bucharest 10 K&Family Run, un eveniment dedicat sportului și alergării în familie, organizat de către Bucharest Running Club. Cursele sunt diversificate, în așa fel încât există un traseu potrivit pentru începători, avansați și copii.

În prezent, tot mai mult timp este dedicat muncii, iar o bună parte din timpul liber este acaparat de mediul virtual. În acest context, Regăsirea Copilăriei întrunește o serie de evenimente care au ca scop promovarea timpului de calitate petrecut în familie, a activităților desfășurate în natură, dar și a responsabilității față de mediul înconjurător. Reconectarea cu natura și cu cei apropiați sunt elemente esențiale pentru un stil de viață echilibrat.

Ediția de primăvară aduce activități de artizanat ca reciclare de tricouri personale, stencil si pictură pe tricouri oferite de Pădurea Copiilor. Cei mici vor fi îndrumați de echipa Pădurea Copiilor în creare de felicitări ingenioase, păpuși, buburuze și obiecte decorative din materiale reciclate.

Pădurea Copiilor este un program de mediu cu o componentă puternic educațională, care își propune dezvoltarea comunităților aflate în dificultate din sudul țării și schimbarea de mentalități. Din2016, domeniile noastre de implicare au devenit mai vaste oferind soluții pentru împădurire, voluntariat, sport, educație, eco-inovație, dezvoltare comunitară.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 01 April 2017

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL