Ateliere pentru copii si parinti

12:30:00 - 14:00:00
Duminică 27 Iulie 2014

Activitati de familie – Ateliere pentru copii si parinti

Fă echipă cu prichidelul tău! Începand cu 29 iunie te aşteptăm în fiecare duminică de la ora 12:30 în Ceainăria Tabiet unde alături de profesoara Ioana Ionescu vom organiza o serie de ateliere destinate copiilor şi părinţilor.

afis1

 

Dorim să venim în sprijinul relaţiei părinte-copil, dandu-le celor mici libertatea de a-şi exprima ideile, beneficiind de căldura şi implicarea parinţilor .

 

Programul atelierelor:

-29 iunie: Felicitări Pop-up – realizarea unei felicitări pop-up (3D) personalizate pe care o pot dărui unui prieten sau unei rude.

-6 iulie: Pictură pe sticla- transformarea unei sticle sau borcan într-un obiect decorativ cu ajutorul culorilor pentru vitraliu (reciclare creativă).

-13 iulie: Cutiuță unicat- părintele și copilul vor construi fiecare câte o cutie pe care o vor picta în funcție de destinația pe care i-au atribuit-o.

-20 iulie: Grafică – Felicitări și scrisori în care putem da o formă figurativă textului nostru.

-27 iulie: Arborele Genealogic – părintele şi copilul vor desena împreună un arbore genealogic în care să-şi aşeze aşa cum văd ei toate rudele.

-3 august: Casa visurilor – Realizarea în echipă a unui proiect de casă aşa cum şi-o doresc.

 

Atelierele se desfăşoară pe parcursul a 1h30 min.

 

Preţul unui atelier este de 50 lei/echipă(părinte + copil). Pentru fiecare participant în plus la echipa iniţială (al doilea părinte, frate/soră, prieten etc) se va plăti o extra taxă de 20 lei. În preț sunt incluse toate materialele necesare desfășurării atelierului.

Plata se face în numerar înaintea începerii atelierului.

Dacă doriţi să participaţi la toate 6 atelierele veţi plăti 240 lei în loc de 300 lei! (întreaga sumă trebuie achitată în primul atelier).

Atelierul va avea loc cu un număr minim de 3 echipe înscrise.

 

Înscrierea se face prin mail la adresa [email protected] pană la data de 17 iulie. În mail veţi preciza numărul de persoane înscrise, numele şi un nr de tel.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la nr de tel 0761422673.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Iulie 2014

Program:
12:30:00 - 14:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Ceainaria Tabiet

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Savu, nr 20, sector 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL