Ateliere psihopedagogice cu prof. dr. Dan Caragea la Scolar AS

00:00:00 - 00:00:00
25-27 Septembrie 2014
București

„Plăcerea de a învăța” și „O școală pentru viață", ateliere bilunare psihopedagogice la Scolar AS

scasÎmpărtașim cu dumneavoastra bucuria că, începând din această toamnă, Scolar AS extinde conceptul de afterschool, încrezători fiind că vom trasa drumul oricărui elev spre succesul școlar. 

Sâmbătă, 27 septembrie, deschidem porțile celor interesați de atelierele „Plăcerea de a învăța” și „O școală pentru viață", ateliere bilunare psihopedagogice, care au ca scop descoperirea de sine și a celorlalți, însușirea cunoașterii fundamentale și regăsirea plăcerii de a învăța.

 Părinții și copiii lor (liceeni sau elevi în școala primară sau gimnazială) se vor  întâlni cu domnul Dan Caragea, care ne va fi alături pe toată perioada de funcționare a acestor ateliere și care va raspunde la toate întrebarile legate de acest atelier: teorie, fundamentare, tematică, strategie și rezultate.

 

Domnul Dan Caragea, expert în psihopedagogie, ex-profesor al Universității Moderne din Lisabona, doctor în psihologie, specialist în analiza discursului, ne împărtășește viziunea dumnealui despre atelierele care vor fi susținute în perioada 1 octombrie – 30 iunie 2015, la Școlar AS.

Vă rugăm să ne confirmați participarea și să aflați agenda zilei, telefonic: 0742357585 / 0758119142 sau pe e-mail: [email protected], http://afterschool.scolar-as.ro/

Detalii Eveniment

Perioada:
25-27 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Scolar AS

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Blvd. Aerogării nr. 1,

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL