Atelier de creativitate „Serile Copiilor”

19:00:00 - 19:00:00
19-20 Mai 2012

In sfarsitul de saptamana 19 – 20 mai 2012, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza atelierele „Serile Copiilor”, un serviciu atat pentru copii, cat si pentru parintii spectatori.  Sambata si duminica, de la ora 19.00, familiile sunt invitate sa vina la teatru impreuna, iar, in timp ce parintii sunt la spectacolul „Rebecca”, copiii pot participa la unul dintre atelierele de creativitate care au loc la studioul pentru copii.

Atelierele de creativitate sunt adresate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani, oferindu-le celor mici ocazia de a patrunde in mediul artistic si de a-si dezvolta imaginatia prin activitati plastice (modelaj in lut, pictura, bricolaj) si jocuri de interactiune (teatru si actorie).

Atelierul de Povesti Interactive combina intr-un mod imaginativ si amuzant elemente de naratiune, proiectii de filme si diafilme, teatru si cantec, oferindu-le celor mici ocazia de a participa la diverse jocuri si exercitii de comunicare si creativitate. Alaturi de Mioara Ifrim, solista a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, copiii isi pot dezvolta abilitatile personale si sociale prin jocuri de memorie si atentie, exercitii de agilitate si miscare, inventand povesti si punandu-si la lucru imaginatia.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON.

Detalii Eveniment

Perioada:
19-20 Mai 2012

Ora incepere:
19:00:00

Ora terminare:
19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL