Atelierele de Desen și Pictură Imaginabil 6-14 ani

10:00
Sâmbătă 23 Iunie 2018
București

Atelierele de Desen și Pictură IMAGINABIL pentru copii și adolescenți vă așteaptă la cursurile special destinate copiilor de la 6 la 9 ani si celor de la 10 la 14 ani. Atelierele au loc sâmbăta de la 10:00 la 11:30 și de la 11:45 la 13:15 (la alegere).

——Atelierul de desen și pictură pentru copii de 6-9 ani——

Scopul acestui atelier este să le ofere copiilor un spațiu unde ei să își poată exprima bogata imaginație în timp ce învăța primele baze ale desenului. La acest curs participanții sunt încurajați să-și aprofundeze si formuleze ideile și gândirea prin desen și pictură.

Copiii dumneavoastră vor studia formele, culorile și asocierile dintre ele. Prin exerciții de tehnică adaptate vârstei lor își vor dezvolta capacitățile motrice, spiritul de observație și interesul pentru arte. În plus, studiul desenului este pentru cei mici o metodă excelentă de auto-disciplinare și un excelent mod de auto-recompensare: progresul prin munca pe care ei o depun este direct observabil în lucrările lor.

—— Atelierul de desen și pictura pentru copii de la 10-14 ani—

La chevalet, ca niste adevarați artiști participanții desenează și pictează sub îndrumarea unui artist vizual. Pe parcursul atelierului, pe de o parte, vor studia desenul academic cu rigoarea pe care acesta o impune și, pe de altă parte, vor avea ocazia să experimenteze si să descopere pictura, atât cea realistă cât și cea experimentală cu toată magia și libertatea de creație pe care aceasta o permite.
In atelierul Imaginabil, copiilor li se oferă posibilitatea să foloseasca o gamă largă de materiale și suporturi, fiind astfel încurajați sa-și dezvolte creativitatea și propriul stil. Vor intra in lumea marilor artiști, ai istoriei artelor și ai artei contemporane. Ei se vor putea astfel inspira pentru lucrarile lor în timp ce își dezvoltă cultura generala și cunoștințele despre artele frumoase.

——–Cum ma înscriu?——–

Înscrierile se fac prin e-mail la [email protected] sau telefon 0722600430 și presupun achitarea unui avans de 30%, în cont bancar sau numerar.

———-UNDE?————

Locație: Imaginabil – str. Alexandru D. Xenopol, nr. 19 (lângă parcul Grădina Icoanei)

———CÂND?———

Sâmbăta începând cu 14 aprilie.
Fiecare curs dureză 1:30.
La alegere între două orare:
10:00 – 11:30
sau
11:45 – 13:15

———— CÂT COSTĂ?———

Preț:
– Copii 6-9 ani: 250 de lei abonamentul de 5 ședințe
– Copii 10-14 ani: 300 de lei abonamentul de 5 ședințe

Plata se poate face prin transfer bancar sau în numerar, la sediul nostru.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Iunie 2018

Program:
De la 10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL