Constructii si robotica cu piese Lego®. Ateliere de vara pentru copii.

00:00:00 - 00:00:00
18 Iulie - 28 August 2015
București

 

Cursurile EduBricks –  special concepute pentru categorii de varsta specifice,  ofera experiente de invatare valoroase prin joaca, gandire creativa, logica si munca in echipa.

Cursuri robotica constructii EduBricks

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese Lego® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare de baza. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

ClaseleEduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne jucam cu piese LEGO®. Seturile de programe si modelele tematice folosesc kit-urileLego Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Folosind piese Lego® combinate cu tehnologia, copiii construiesc nu doar modele din lumea inconjuratoare, dar asimileaza si informatii complexe prin practica. Cercetarile legate de modul in care elevii invata mai eficient au aratat ca acesta este cel mai bine sustinut de activitati de rezolvare a problemelor prin joaca si colaborare.

Cursurile EduBricks sunt special concepute sa ofere experiente de invatare valoroase, prin joaca, pentru categorii de varsta specifice. Copiii sunt ghidati si ajutati sa rezolve diverse probleme prin gandire creativa, logica si munca in echipa.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Pentru o vacanta de vara inedita si distractiva, va asteptam la atelierele EduBricks.


Programul atelierelor  EduBricks

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® – incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare si senzori. Acestea pot fi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente. Recomandat copiilor de 6 – 9 ani.

Durata unui atelier: 120 min

Pret: 350 lei/saptamana

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

 

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® avansat – folosind resurse suplimentare, se construiesc modele mai complexe si mai complicate care apoi pot fi programate cu ajutorul calculatorului sa execute diferite comenzi. Se recomanda copiilor de 8 – 10 ani care deja au parcurs primul modul de Atelier de Introducere in Robotica WeDo®.

Durata unui atelier: 120 min

Pret: 400 lei/saptamana

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

 

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®– combinand constructiile Lego® cu soft-ul si acivitatile curiculare, copiii pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala. Aceste ateliere permit descoperirea elementelor de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica intr-un mod distractiv, practic si atragator. Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente. Recomandat copiilor de 9 -14 ani

Durata unui atelier: 180 min

Pret: 450 lei/saptamana

Nr. maxim participanti: 10 copii/grupa

 

Atelierul Masini si Mecanisme – in cadrul acestui atelier elevii construiesc masini si mecanisme, simple si motorizate si investigheaza principiul lor de functionare prin diverse experimente. Acest workshop permite copiilor sa acționeze ca mici oameni de stiinta, ingineri și designeri, oferindu-le cadrul, mijloacele și sarcinile care dezvolta creativitatea dar si cunostintele de tehnologie, stiința si matematica. Se rocomanda copiilor de 8 – 10 ani

Durata unui atelier: 120 min

Pret: 350 lei/saptamana

Nr. maxim de participanti: 14 copii/grupa

 

Atelierul Story Starter – un atelier in cadrul caruia copiii exploreaza lumea minunata a povestilor, creeza si prezinta diverse povestiri cu ajutorul pieselor Lego®. Combinarea elementelor Lego® cu soft-ul interactiv ofera o oportunitate unica de a consolida cunostintele de limba si literatura, abilitatea de a crea povești, impreuna cu dezvoltarea imaginatiei si creativitatii, si a colaborarii in echipa. Se recomanda copiilor de 6 -8 ani

Durata unui atelier: 120 min

Pret: 350 lei/saptamana

Nr. maxim de participanti: 15 copii/grupa

 

Un atelier dureaza 5 zile, de luni pana vineri, in lunile iulie si august, dupa cum urmeaza:

Saptamana 13.07 – 17.07 Atelierul Introducere in Robotica WeDo® si Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®

Saptamana 20.07 – 24.07 Atelierul Introducere in Robotica WeDo® si Atelierul Story Starter

Saptamana 27.07 – 31.07 Atelierul Introducere in Robotica WeDo® si Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®

Saptamana 03.08 – 07.08 Atelierul Story Starter si Atelierul Masini si Mecanisme

Saptamana 17.08 – 21.08 Atelierul Introducere in Robotica WeDo® avansat si Atelierul de Robotica Mindstorm

EV3®

Saptamana 24.08 – 28.08 Atelierul Introducere in Robotica WeDo® si Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®

Ora de incepere a atelierelor: 10:30

Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2 B, Sector 2 (zona Floreasca – Lacul Tei)

 

Pentru informatii si detalii suplimentare accesati www.edubricks.ro, iar pentru inscrieri http://edubricks.ro/ateliere-de-vara-de-robotica-si-constructii-cu-piese-lego/.

Tel: 0722714501

E-mail: [email protected]

 

Detalii Eveniment

Perioada:
18 Iulie - 28 August 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Centrul Educational Edu&Care

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Chopin nr. 2 B, sector 2 Bucuresti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL