Atelierele MOMO de Paști: „Ouă postăvite și filțuite din lână netoarsă”, cu Oana Bernecher

11:00 - 12:00
Sâmbătă 16 Aprilie 2016
București

Sambata 16 aprilie 2016, copiii de 6-12 ani vin la atelierele MOMO de Paști: "Ouă postăvite și filțuite din lână netoarsă", cu Oana Bernecher, instructor educatie timpurie.

Te așteptam la ora 11.00 la o nouă șezătoare de filțuit și modelat lăna netoarsă, moale și mătăsoasă, pe care o vom transforma in cele mai speciale oua decorate.

Noi iti oferim lâna și toate ustensilele de filtuit și postavit, pernele colorate, muzica și ceaiul aromat  Tu aduci bucuria a petrece o dimineață cu sens, impreună!!

Copiii, dar si parinții vor invăța să lucreze cu tehnicile străvechi ale filțuitului si postăvitului, fiind metode tradiționale prezente in mai multe culturi, cunoscute și sub numele de împăsliere a lănii netoarse.

Avem un număr limitat de locuri de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp. Incurajăm părintii să ramână alaturi de noi. Atunci când lucram impreună ne conectam mai bine unii la ceilalti. In plus, nu presupune niciun cost suplimentar.
Cost de participare: 50 lei/copil (părintele nu plătește) și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti la atelierele MOMO de Paști, tot ce aveți de făcut este să trimiteți un email la [email protected], menționând varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.

Detalii aici: http://lumealuimomo.blogspot.ro/2016/04/atelierele-momo-de-pasti-oua-filtuite.html


Vezi si:

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Aprilie 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL