Atelierele Picapam – Artă-n Salată și Căpșuni în Ciocolată | Cluj-Napoca

🍏 La așa vreme de anotimp cald, gândul ne este la niște fructe suculente și dulci 🍊

🍍🍓🥝 🍇 Pentru că nu ne putem decide care e fructul nostru preferat, vă invităm la Picapam la atelierul nostru de gătit în seara de joi, 30 martie 2023, să compunem împreună câte o salată de fructe sănătoasă, în tot felul de combinații, pe care să o păpăm aici sau să o luăm cu drag acasă! 🍌🍋🍎🍐

🍡 De asemenea, vom face și frigărui de fructe pe care le vom înveli în nelipsita ciocolată, suficient de multă cât să ne îndulcim și mai bine dar suficient de puțină încât să ne menținem sănătatea 🍫 🍢

Vă puteți înscrie accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 35 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani, dar primim si copii mai mici daca sunt curioși (vom fi alături pentru grijă și ghidaj). Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972.

Unde? PICAPAM, Str. Ion Meșter 10, Cluj-Napoca


 RECOMANDARE


ATENȚIE!

– Atelierul va dura aproximativ o oră.
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, ne vom consulta cu dvs. în ce măsură sunteți de acord cu prelucrarea pentru paginile noastre a fotografiilor sau a videoclipurilor în care apare și copilul dvs. Veți putea semna la fața locului, în cazul în care intenționați să vă dați acordul, o fișă care vă informează cu privire la aceste aspecte, fără a se derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 30 Martie 2023

Program:
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL