Atelierele Picapam – Atelier de Pictură pe Sticlă +4 ani

La Picapam se vede că ne place arta ❤️

În a doua joi din luna iunie te invităm la noi ca, de această dată, să așterni culoare în alt mod – pe sticlă! 🔮

🖼 Vei putea lua acasă un tablou de o mare finețe, colorat, unic și lucios, pe care îl poți înrăma spre a-ți înfrumuseța căsuța!

Te așteptăm cu drag! 🖌

Vă puteți înscrie accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 35 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 4 ani. Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972 (CUI firmă: 45970105). Vă rugăm să includeți în detaliile plății numele dvs. complet și numele evenimentului pentru care achitați. Mulțumim!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

ATENȚIE!

– Atelierul va începe la 17:15 și va dura aproximativ o oră.
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, vă puteți exprima anterior, în cadrul formularului de înscriere, acordul cu privire la fotografierea dvs., a copilului / copiilor dvs. sau a persoanelor care vă însoțesc, respectiv cu privire la postarea acestora pe rețelele de socializare. Vom ține cont și nu vom derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.

📍 Picapam, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/968306234352488

Detalii Eveniment

Data:
Joi 13 Iulie 2023

Program:
De la 17:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL