Atelierele Picapam – O Floare și un Grădinar: atelier de plantat panseluțe +2 ani

17:15
Luni 01 Mai 2023
Cluj-Napoca

🧑‍🌾 De Ziua Internațională a Muncii ne adunăm în grădina Picapam să învățăm cum putem să sădim frumusețe și culoare!

🎍 Haideți și voi să învățăm întregul proces de plantare a multicolorelor panseluțe!

🌸 Noi avem florile, pământul și cauciucurile ce vor servi ca niște mici grădini 💧

🏳️ Pe voi vă așteptăm să vă puneți numele pe un steguleț lângă floricica plantată, pentru a îi vedea evoluția de fiecare dată când mai vizitați Picapamul! ☀️

Vă puteți înscrie accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 34 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani. Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972 (CUI firmă: 45970105).
ATENȚIE!

– Atelierul va dura aproximativ o oră și va avea loc de la ora 17:15, însă suntem flexibili și așteptăm pe oricine să ne treacă pragul pentru această activitate oricând până în 17:30!
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, ne vom consulta cu dvs. în ce măsură sunteți de acord cu prelucrarea pentru paginile noastre a fotografiilor sau a videoclipurilor în care apare și copilul dvs. Veți putea semna la fața locului, în cazul în care intenționați să vă dați acordul, o fișă care vă informează cu privire la aceste aspecte, fără a se derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.

📍 Picapam, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/563919949060462


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Luni 01 Mai 2023

Program:
De la 17:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL