Atelierul de Povesti pentru copii 3-10 ani la Teatrul Coquette Bucuresti

16:30:00 - 16:30:00
Sâmbătă 30 Mai 2015
București

 

Motanul Incaltat – Atelierul de Povesti pentru copii la Teatrul Coquette ii incurajeaza pe copii sa participe activ la derularea povestii

Atelier Motanul incaltatAtelierul de Povești reprezinta un concept nou, apartinand Teatrului Coquette, dedicat copiilor și de ce nu întregii familii, care îmbină desenul, pictura, improvizația teatrală cu elemente de animație. Atelierul de Povești este o activitate interactivă care îmbină teatrul, improvizația și desenul pentru a reconstitui o poveste.

Detalii Atelier de Povesti

Data: 30 mai 2015, orele 16:30

Rezervari: 0754 990 017 sau [email protected]

Pret bilet: 30 lei/copil si 10 lei/ parinte.

www.teatrulcoquette.ro

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Copiii se transformă în adevarați detectivi ai poveștilor care, pe baza elementelor de recuzită din scenă, a indiciilor date de coordonatori și a desenului, vor reconstitui la fiecare întâlnire câte o poveste. Ei vor desena cu ajutorul artistului invitat cele mai interesante momente ale poveștii, iar actorii îi vor distribui pe loc in rolurile cele mai amuzante și mai frumoase. Și astfel povestea prinde contur in fața ochilor noștri.

Să îi incurajăm pe copii să redescopere bucuria și farmecul poveștilor și al lecturii. Atelierul de Povești este un bun prilej de a-i încuraja să se exprime, să le deschidem apetitul pentru lectură si chiar să descoperim noi talente. La prima întâlnire am mers pe firul indiciilor pentru a reconstitui povestea Motanului Încălțat. Urmeaza Cenusareasa, Hainele cele noi ale Împăratului, Pasărea de Foc, Păcală si Tândală, Poveștile Baronului Munchausen, Ivan Turbincă, Poveste de Crăciun, Crăiasa Zăpezii, și multe altele pe care le vom alege la sugestia copiilor sau a părinților.

Noi povestim altfel! Odată cu încălzirea vremii Atelierul de Povești plănuiește activități de modelaj și pictură în aer liber, toate susținute pe baza celor mai îndrăgite povești!

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Mai 2015

Program:
16:30:00 - 16:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Coquette

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Calarasilor 94

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL