Atelierul de reciclare distractiva Tetra Pak la Roaba de Cultura

10:00:00 - 10:00:00
Sunday 15 June 2014

Copiii vor învăţa într-o manieră distractivă de ce e important să contribuie la reciclarea cutiilor de lapte şi sucuri Tetra Pak. Activitati copii

Tetra Pak®, lider mondial în soluții de procesare și ambalare a alimentelor, învită copiii cu vârsta între 5 și 12 ani să participe la Atelierul de reciclare distractivă din cadrul evenimentului organizat de Ambasada Suediei, la Roaba de cultură. Copiii şi părinţii lor sunt aşteptaţi duminică, 15 iunie, începând cu ora 10:00, în parcul Herăstrău să își exerseze îndemânarea şi imaginaţia și să realizeze, sub coordonarea formatorilor, diferite obiecte folosind ambalaje de carton Tetra Pak.

“Dorim să aniversăm ziua Suediei punând în evidență una dintre valorile recunoscute și apreciate ale culturii suedeze, respectul față de mediu prin protejarea resurselor regenerabile. Prin acest Atelier de reciclare distractivă Tetra Pak, îi ajutăm pe copii să descopere în mod creativ informații despre ambalajele noastre care contribuie la confortul de zi cu zi și siguranța laptelui și sucurilor pe care le consumăm. În plus, ei învață că datorită conținutului de peste 70% carton, ambalejele Tetra Pak trebuie colectate selectiv și reciclate pentru a da naștere altor produse utile și a economisi resurse naturale valoroase”, declară Cristina Dumitru, Communications Manager SEE, Tetra Pak South Eastern Europe.

Atelierul este organizat în intervalul orar 10-11, putând participa 40 de copii între 5 și 12 ani, înscrierile fiind făcute în ordinea sosirii. Părinţii o sa aibă ocazia sa fie alături de copiii lor şi să îşi arate originalitate într-un demers comun.

Povestea Tetra Pak, inovația suedeză care a revoluționat standardele în industria alimentară

Toți ne bucurăm de confortul de a avea la îndemână lapte, lactate sau sucuri ambalate la cutii de carton Tetra Pak, pe care le păstrăm fie la frigider, fie la temperatura ambiantă. Povestea lor începe în 1943, când  Dr. Reuben Rausing, proprietarul unei companii din Suedia  a dezvoltat un ambalaj pentru lapte care să necesite minimum de material asigurând maximum de igienă. La puțin timp după, a introdus și procesul de ambalare aseptică prin pasteurizare și ultrapasteurizare, stabilind astfel noi standarde în igiena alimentară. De atunci, compania Tetra Pak, pe lângă inovațiile privind păstrarea proprietăților produselor alimentare, promovează și protejarea resurselor regenerabile.

DESPRE TETRA PAK

Tetra Pak este liderul mondial în soluţii de procesare, ambalare şi distribuire a produselor alimentare lichide. Lucrând îndeaproape cu clienţii şi furnizorii noştri, oferim produse sigure, inovatoare şi în armonie cu protecţia mediului înconjurător, care satisfac în fiecare zi cerinţele consumatorilor din peste 170 de ţări. Având aproximativ 23000 de angajaţi în peste 85 de ţări, noi credem în asumarea cu responsabilitate a poziţiei de lider în industria de profil, pentru crearea unei creşteri profitabile în armonie cu protecţia mediului înconjurător şi cu o bună conduită socială. Motto-ul nostru „PROTEJEAZĂ CE E BUN™" reflectă viziunea noastră de a oferi alimente sănătoase şi disponibile oriunde. Mai multe informaţii despre Tetra Pak sunt disponibile pe www.tetrapak.ro

Tetra Pak și „PROTEJEAZĂ CE E BUN™" sunt mărci care aparțin Grupului Tetra Pak.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 15 June 2014

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Parcul Regele Mihai I al Romaniei (fost Herăstrău)

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Nordului 7-9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL