Atelierul din copac, atelier pentru copii 4-8 ani

10:30:00 - 10:30:00
Sâmbătă 13 Iunie 2015
București

Atelier despre natura pentru copii de 4-8 ani cu povesti despre fascinanata lume a padurii, despre cum cresc copacii

Atelierul din copac este un nou tip de atelier prin intermediul căruia vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a pădurii fiind, în același timp, și un atelier preambul la cartea Luli și căsuța din copac, de Iulia Iordan, în curs de apariție la Editura Cartea copiilor. În cadrul atelierului, copiii sunt invitați pe de o parte să exploreze senzorial lumea copacilor: frunze, scoarță, rădăcini, rășină, crenguțe, semințe, muguri, diverse esențe de lemn etc. Pe de altă parte, copiii vor fi introduși într-o lume cu povești vechi despre plop și salcie, vor participa apoi la jocuri de grup prin care vor afla despre fragilitatea ecosistemului pădurii, vor compara propriile amprente cu cele ale arborilor, vor afla despre copacul vieții și, în funcție de vreme, împreună cu întregul grup vor observa lumea vie a copacilor din Parcul Kiseleff, care se află în apropierea locului de desfășurare a atelierului, Seneca Anticafe.

atelierul din copac

La partea de atelier, copiii vor realiza căsuțe din hârtie de agățat în copaci și mici ierbare cu pui de corcoduș, aduși chiar din grădina lui Luli. Înainte de plecare, fiecare copil va agăța un gând bun în “pomul vieții”, adus de organizatori special pentru acest lucru.

Detalii atelier

Programul de desfășurare:

– sâmbătă, 30 mai 2015, ora 10,30 – pentru familii cu copii de la 6 la 8 ani;

– sâmbătă, 13 iunie 2015, ora 10,30 – pentru familii cu copii de la 4 la 6 ani.

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Taxă de participare:
o 40 lei/copil,
o 60 lei/2 frați,
o 80 lei/3 frați.

Părinții vor participa la atelier, dar vor plăti separat taxa de 8 lei/oră direct la instituția-gazdă, Seneca Anticafe: http://senecanticafe.ro/
Există două modalități de plată:
Plata (numai) pentru program se face pe loc, înainte de începerea programului.
SAU
Plata prin transfer bancar:
Achitarea taxei de participare se face la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți sau cel târziu vineri, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Contribuție Seneca). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Iunie 2015

Program:
10:30:00 - 10:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Seneca anticafe

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Arhitect Ion Mincu, Nr 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL