Atelierul fermecat pentru un Halloween de speriat

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 25 Octombrie 2014
București

 

Atelier de Halloween pentru copii si parinti


Tranformam aluatul in bostanei la cuptor, tartacutele in fete cu zambete dragute, si semintele de dovleac intr-o fata sau baiet de imparat pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere


Sambata dimineata ne imbracam cu toate gandurile bune, ne indesam in buzunare visele de peste noapte, ne incaltam cu ideile cele mai neinchipuite, ne aruncam pofta de joaca pe umar, ne gadilam sa ni se largeasca zambetul cat fata, ne legam sireturile bine intre ele :-).si pornim in pas rastit catre MOMO.

 

Intram cu voia buna fluturand, ne suflecam manecile si fie ca avem 2, 3, 4, 8 sau 58 de anisori, ne vom rostogoli pe rand la cate un atelier ce ne place si ni se potriveste:

 

  • modelam dintr-un aluat delicios si pufos bostanei – chiflute pe care le vom coace, rascoace si apoi infuleca
  • decoram si sculptam tartacute grasute in cele mai vesele si simpatice personaje de Halloween
  • coloram, lipim si decupam frunze de toamna si seminte colorate de dovleac

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul fermecat pentru un Halloween de speriat. O noua experienta de viata! Locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. 

 

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: limitate
Cost atelier: 60 lei/copil (parinte si copil). 10% reducere pentru frati! Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Octombrie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL