Atelierul Online de Grafică, 9+ Online event

18:20 - 19:20
Luni 07 Martie 2022
Online

🎨 𝗟𝘂𝗻𝗲𝗮, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟭𝟴.𝟮𝟬, 𝗮𝘃𝗲𝗺 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰𝗮̆ 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗰𝘂 𝘃𝗮̂𝗿𝘀𝘁𝗮 𝟵 𝗮𝗻𝗶 +

👩🏻‍🎨 Așadar, dacă ai un copil pasionat de desen, care vrea să învețe să reprezinte cât mai realist obiectele și lumea din jur- acesta e cursul cel mai potrivit pentru el!
Pe lângă învățarea tehnicilor de bază din desen, hașură, construcție, paginație, experimentăm și diverse tehnici care să mențină vie latura creativă și facem incursiuni în Istoria Artei pentru a dobândi o cultură vizuală cât mai complexă.

Astfel, descoperim ce stil ni se potrivește, cum ne simțim confortabil să desenăm și putem alterna cu ușurință desenul realist cu cel simbolic, dobândind încredere în abilitățile noastre de desenatori.

Care sunt obiectivele cursului?

*Comunicare, creativitate, încredere
*Tehnici diverse de desen Vom experimenta desenul în: creioane grafice si creioane colorate, cărbune, pastel cretat și pastel de ulei, markere, tehnici mixte, colaj şi desenul în pensulă având ca suport hârtia.
*Elementele artei Vom învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, perspectivă, compoziţie şi valoraţie, cromatologie, contraste și acorduri cromatice.
Mai mult decât desen sau pictură, abilitatea de a învăța în moduri creative, de a comunica și de a munci cu încredere în capacitățile proprii sunt calități pe care le cultivăm în fiecare zi.

Întâlnirile online au loc pe platforma Meet, în fiecare luni, între 18.20-19.20.

Tarife:

1 ședință – 50 ron
Abonament lunar 4 ședințe – 160 ron
Abonament lunar 8 ședințe – 290 ron

Detalii: https://www.facebook.com/events/578917499857474/

Detalii Eveniment

Data:
Luni 07 Martie 2022

Program:
18:20 - 19:20

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL