Aventurile Iepurașului Rică. Teatru de păpuși cu marionete, mascote si actori – Spectacol de Paște la Cluj

17:00 - 18:00
Duminică 28 Aprilie 2024
Cluj-Napoca

Intrarea pentru copii este GRATUITA!

A fost odată ca niciodată…un iepuraș, un rege, o regină și o atmosferă de basm!

An de an, Iepurașul Rică face surprize minunate copiilor, pornind din vizuina sa în căutarea primăverii. În drumul său plin de aventuri, protagonistul nostru ajunge la Palatul Poveștilor care aparține Regelui și Reginei. Acolo, Iepurașul Rică descoperă că se fac pregătiri pentru o mare petrecere surpriză, pentru invitați și oaspeți de seamă. Ce se întâmplă în Palatul Poveștilor, veți afla la spectacol!

Locatia: Cinema MARASTI Cluj Napoca
Data: DUMINICA 28 APRILIE ORA 17:00

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii Iepurașului Rică. Punerea în scenă a poveştii ”Aventurile Iepurașului Rică”, face apel la sentimente reale și la situaţii de viaţă.

Trăim împreună bucuria unei aventuri unice în căutarea primăverii. Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevarată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă.Invitati speciali din lumea desenelor animate sunt invitati in spectacol ( actori deghizat ce personifica personajul) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids si baloane de sapun.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audiență +2

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.

📍CINEMA MĂRĂŞTI – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/984323166455431/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Aprilie 2024

Program:
17:00 - 18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL