BABY’S JARRO-DOPHILUS® + FOS, GOS – pentru sănătatea digestivă a copiilor în vacanță

Bucură-te de liniștea vacanțelor alături de copilul tău și strecoară în bagaj și BABY’S JARRO-DOPHILUS® + FOS, GOS, de la Secom®.

Produsul asociază 6 tulpini de bacterii probiotice (4 Bifidobacterium şi 2 Lactobacillus) și două tulpini prebiotice (GOS – galacto-oligozaharide și FOS  – inulină, fructo-oligozaharide) pentru echilibrarea florei intestinale la copii. BABY’S JARRO-DOPHILUS® + FOS, GOS contribuie la reglarea problemelor de tranzit (colici, diaree, constipație, balonare) și reducerea manifestărilor şi recurenţei dezechilibrelor digestive ale copilului.

Produsul este Recomandat de Societatea Română de Pediatrie și poate fi administrat din prima zi de viață a copilului.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU