Bebe Sanatos la a V a editie. Eveniment pentru parinti

01-05 Octombrie 2014
București

 Bebe Sanatos a ajuns la a V a editie. Conferinte pentru parinti si targ

bebe_sanatos_2014

În perioada 1-5 octombrie 2014, în Parcul Sebastian, sectorul 5, va avea loc ediția a V-a a evenimentului „Bebe Sănătos”, o conferință educativă pentru părinți. În cadrul aceluiași eveniment se va desfășura un târg de produse pentru îngrijirea copilului, dar și a părinților, unde vor putea fi achiziționate alimente bio, îmbrăcăminte/încălţăminte copii, instrumente bucătărie pentru prepararea hranei copiilor etc. Tema din acest an este: „Bebeluș sănătos, părinte fericit!”.

Astfel, timp de 5 zile, Parcul Sebastian va fi locul de întâlnire al unora dintre cei mai reputaţi medici ginecologi, neonatologi, pediatri, nutriţionişti, psihologi, avocaţi etc. cu părinţi şi/sau viitori părinţi.

„Bebe Sănătos”, un concept inovator, reușește să înlesnească comunicarea directă şi interactivă între medici, psihologi, avocaţi renumiţi şi părinţi responsabili, într-un singur loc, fără programare, fără săli de aşteptare. Totodată, oferă părinţilor un suport real şi indispensabil pentru a se adapta cu uşurinţă la noutăţile din domeniul medical.

Acest tip de eveniment încurajează, printre altele, stabilirea unei relaţii de durată între mămici sau viitoarele mămici şi medici cu diferite specializări (obstetrică-ginecologie, pediatrie, nutriţie etc.), precum și specialişti din alte domenii de activitate (psihologie, legislaţie etc.).

În același timp, participanții se vor bucura de ateliere de creaţie pentru copii, o conferinţă interactivă: medici – părinţi, consultaţii gratuite prin minicabinetele medicale, ateliere de creaţie şi expoziţie (pictură, desen, modelaj), spectacole cu statui vii, fântâna arteziană cu jocuri de lumini colorate, show de artificii, dar și de o mini grădină zoologică.

 „Bebe Sănătos” este un eveniment organizat de Sănătatea Media Group, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, sector 5.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-05 Octombrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Sebastian

Județ:
Sector 5

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Mihail Sebastian

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL