Broscuta din Orasul verde. Atelier creativ de povesti

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 26 Aprilie 2014

Atelier creativ de povesti si natura Cuibul de Randunele pentru familii cu copii de 2-6 ani.

broscutaSîmbătă 26 aprilie, ora 11, la GrowUpKindergarten, în cadrul atelierului creativ de poveşti & natură CUIBUL DE RÂNDUNELE spunem o poveste originală, , cu ocazia Zilei Pământului: Broscuţa din Oraşul verde. O poveste ecologică, inspirată de  întâmplări adevărate. O poveste spusă cu ajutorul teatrului de păpuşi, din cuburi şi jucării.

Biletul : 40 lei/copil insoţit. Familie cu doi copii : 60 lei.

Rezervări : [email protected],[email protected]

« A fost odată o broscuţă verde cu ochi rotunzi, burtică galbenă şi galoşi roşii.Trăia printre frunzele grase de untişor, ştevie şi leurdă, pe malul unei bălţi, într-o căsuţă răcoroasă de noroi. „Pleasc, pleosc” se auzea toata ziua, de la galoşii mari ai broscuţei, care lipăia în drumul ei spre apă şi înapoi.”

Broscuţa Verzişoara şi prietena ei Albăstriţa (cunoştinţele noastre de anul trecut, din Poveste de colorat) sunt nevoite să lase în urmă totul, din cauza poluării şi a schimbării drastice a condiţiilor. Pădurea a dispărut, balta a fost secată, iar singura lor şansă de supravieţuire este să găsească un loc verde.  Pe drum, se întâlnesc cu Popic, popândăul, care li se alătură. Lanului unde trăia i-a luat locul o fabrică. Ajung în Oraşul verde,  unde vor începe o viaţă nouă.

După poveste, ne jucăm cu jucării şi cuburi, construind case, chiar un oraş.

 In partea a doua a activităţii, creăm o broscuţă din carton reciclat şi sădim un pom. Pomul va deveni, odată cu fiecare atelier, erou al unor întâmplări adevărate şi ne va inspira activităţi creative şi de cunoaştere a naturii.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Aprilie 2014

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

GrowUp Kindergarten

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Rândunelelor nr. 13

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL