Bucatarasi de vacanta (atelier de gatit)

10:30:00 - 12:30:00
Sâmbătă 13 Iulie 2013
București

Bucatarasi de vacanta (atelier de gatit)

Gătim delicii uşoare de vară: bomboane raw din seminţe şi fructe 

Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului, al veseliei, al creativităţii şi imaginaţiei fără de sfârşit. Şi cât de bine se potriveşte spiritul liber cu vacanţa de vară, cu dimineţile proaspete de weekend în care încă miroase a tei, a salcâm sau iasomie. Dimineţile, în care tu şi copilul tău învăţaţi cum să vă bucuraţi cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul vostru împreună.

Vă aşteptam dragi părinţi şi copii, din 22 iunie şi până pe 21 iulie, în fiecare weekend, în Grădina Verona Carturesti, să exploraţi alături de noi, lumea infinită a copilăriei. În plus, fiecare atelier – de gătit sau de creativitate liberă – vă aduce o poveste, pe care o vom alege din raftul cu minuni al Carturestiului şi o vom lectura împreună în timpul atelierului.

Bucatarasii de Vacanta striga adunareaaa!!! Sambata de la 10.30 ne adunam cu mari si mici in Gradina Verona Carturesti sa gatim fara foc! Ce ziceti de niste bomboane delicioase din nuci, migdale, stafide si curmale, miere si nuca de cocos, asezonati cu fulgi de ovaz si pudra de roscove! Invatam reteta impreuna si apoi ne infruptam pe saturate!

Avem locuri limitate, inscrie-te din vreme la [email protected] , telefon: 0734.397.375

Atelierele sunt recomandate copiilor de la 3 la 10 ani, însă ne bucuram sa ii intampinam si pe cei mai mici, doar împreună cu părinţii sau bunicii lor.
Cost 50 lei/copil (părinţii nu plătesc)
Locuri limitate!! (minim 5 copii, maxim 10)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Iulie 2013

Program:
10:30:00 - 12:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradina Verona

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Pictor Arthur Verona 13-15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL