Bucharest Film Awards – ediția a II-a

Intrarea este liberă, așa că fă-ți agenda #BFA printr-un simplu click mai jos:
➡️ ➡️ bit.ly/program-BFA ⬅️ ⬅️

Inovație. Industrie. Arte conexe. Masterclass-uri. Selecții de filme lungi și scurte din întreaga lume.

Între 12-14 octombrie, peste 50 de producții independente vin să-și întâlnească cinefilii la cea de-a doua ediție Bucharest Film Awards. 3 zile de festival și 4 spații neconvenționale care te provoacă să explorezi și să experimentezi forme cinematografice noi.

VR Corner îți oferă experiența realității virtuale, Chroma Wall te transformă în actor al propriului film.
În aplicația de smartphone a festivalului îți votezi filmul favorit, urmărești harta interactivă a proiecțiilor sau vizionezi livestream, exclusiv online, poveștile din locații în propriul tău cinema mobil.

Pe lângă cele două secțiuni din competiția oficială – Indie Shorts & Indie Features, programul pe care ți l-am pregătit în octombrie e un meniu complet de eye-candy:

| Concerte | Proiecție accesibilizată pentru nevăzători | Proiecție pentru copii | Proiecție Specială Romanian Feature | Romanian Student Film & Contemporary Dance Shorts în colaborare cu The Institute în cadrul Diploma 2017 |

3 masterclass-uri de film – storytelling, muzică de film și cinematography, dedicate studenților și absolvenților, susținute de 3 invitați speciali din străinătate și un Industry Talk care strânge cineaștii români și străini la masa rotundă, creând contextul unor discuții necesare despre filmul independent.

Toate evenimentele din cadrul festivalului Bucharest Film Awards sunt cu acces liber pentru public.
Mai multe detalii pe: www.bucharest-films.com

Detalii Eveniment

Perioada:
12-14 October 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL