Bucurați-vă de mare chiar de acasă!

Ați auzit, desigur, că doctorii recomandă persoanelor cu probleme respiratorii cronice un sejur anual la mare. Cei care au respectat această recomandare au fost uimiți să constate că problemele lor s-au diminuat, uneori chiar și pentru luni de zile. Care ar fi explicația?

Mișcarea mării sub influența curenților de aer antrenează picături microscopice de apă de mare (aerosoli) care sunt inspirate și ajung în profunzimea aparatului respirator, până la plămâni. Dacă nu știați, în afară de sare, apa de mare are în compoziția sa microelemente într-o “constelație” a proporțiilor similară cu plasma sanguină. Coincidență? Nu prea credem. În corpul uman, prezența acestor microelemente este esențială pentru buna desfășurare a proceselor biochimice celulare: nutriție și aport de oxigen, producție de energie și substanțe, reparare, apărare imunitară, detoxifiere. Atunci când aerosolii cu apă de mare bogată în aceste microelemente sunt inhalați, mucoasele respiratorii sunt hrănite suplimentar cu aceste microelemente și astfel procesele naturale sunt ajutate să funcționeze optim sau să fie restaurate atunci când suferă.

Să ne gândim cu câte provocări se confruntă aparatul nostru respirator în fiecare zi: poluare, noxe, alergeni, microbi și atunci vom înțelege mai ușor importanța sprijinului pe care îl putem oferi nasului, bronhiilor, plămânilor.

Dar acum este iarnă, nu e tocmai vremea potrivită pentru un sejur la mare. Este, însă, vremea răcelilor și a gripelor. Vestea bună este că ne putem bucura pe deplin de beneficiile unui aerosol acasă, folosind apa de mare ISOMAR sub formă de unidoze, disponibilă în farmacii. Pentru scopuri de igienă zilnică și prevenție putem face aerosoli cu varianta IZOTONICĂ, în timp ce pentru tratarea unor afecțiuni respiratorii există varianta HIPERTONICĂ. Cu o compoziție cuprinzând 92 de microelemente și recoltată din parcul marin Cinque Terre – Italia, ferit de traficul naval comercial, apa de mare ISOMAR promite a fi alternativa ideală pentru sugari începând cu varsta de 6 luni, copii și adulți.

Copil Medel nebulizatorÎn vederea administrării apei de mare sub formă de aerosoli, aveți nevoie de un nebulizator (aparat de aerosoloterapie). Recomandăm variantele cu compresor, deoarece tehnologia lor asigură robustețe și o distribuție optimă a dimensiunii particulelor de aerosol. O sugestie de nebulizator potrivit pentru întreaga familie este Medel Family. Este eficient, silențios, are o formă practică și un mâner ce permite mutarea facilă a aparatului. În plus, vine cu un kit de accesorii compus din mască pentru adulți, măscuță pentru copii, piesă de nas (pentru căile respiratorii superioare) și piesă de gură (care, folosindu-se precum o pipă, oferă confort în utilizare și o imagine mai prietenoasă).

De la bebeluș la bunic, toată familia se poate bucura de “marea de acasă” cu ISOMAR și MEDEL. Sănătate!

Acestea sunt dispozitive medicale. A se citi cu atenție instrucțiunile de utilizare.

DISTRIBUIE
Importator si distribuitor pe piata din Romania de produse pentru copii inca din anul 1992: Huggies, Organix, Humana, Braun medical, Colief, Baby Nova, Medela, Nuby, Hero Baby, si multe altele. Este foarte posibil sa fi folosit pentru copilul tau pana acum cel putin un produs de la noi! 😊 Hai sa ne cunoastem mai bine! Magazin online propriu: https://www.primele-cumparaturi.ro/
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU