București, Capitala Iubirii. Sărbătoarea Dragostei și a Tradițiilor Românești

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în perioada 24 februarie – 8 martie 2017, în Piața Universității, evenimentul „București, Capitala Iubirii”, un prilej de a sărbători dragostea și tradițiile românești.

Evenimentul, aflat anul acesta la prima ediție, își propune să fie o celebrare a primăverii, a meșteșugurilor, a artei și a tradițiilor românești autentice, marcând, totodată, trei zile cu o semnificație deosebită pentru români: 24 februarie – DRAGOBETE, 1 martie – MĂRȚIȘOR, 8 martie – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII.

Agenda evenimentului cuprinde un târg de obiecte și produse de sezon, concerte cu șlagăre românești în zilele de 24, 25, 26 februarie și rock alternativ, undergound & more pe 3 și 4 martie.

„București, Capitala Iubirii” este un eveniment cu intrare liberă și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, reunind în același loc atât iubitorii de muzică, cât și persoanele care își doresc să achiziționeze un cadou deosebit pentru cei dragi.

Târgul de Mărțișor, amplasat pe esplanada cu statui, va fi deschis zilnic, timp de 13 zile, unde vizitatorii vor putea alege dintre cele peste 50 de căsuțe, încărcate cu produse și obiecte tradiționale de sezon: mărțișoare, bijuterii, aranjamente florale, decorațiuni, felicitări, produse hand-made, prăjituri, turtă dulce, bomboane, dulciuri de casă etc.

Programul Târgului de Mărțișor:

  • 24 februarie – 2 martie: 10:00 – 21:00
  • 3 – 5 martie: 10:00 – 22:00
  • 6 – 7 martie: 10:00 – 21:00
  • 8 martie: 10:00 – 22:30

Detalii Eveniment

Perioada:
24 February - 08 March 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL