Capra cu 3 iezi și invitații speciali. Teatru de păpuși pentru copii @ Cluj-Napoca

Era odată o capră care avea trei iezi. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau, iară cel mic era harnic şi cuminte. Vorba ceea: “Sunt cinci degete la o mână şi nu samănă toate unul cu altul”.

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de generaţii întregi de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii consacrate. Punerea în scenă a poveştii Capra cu trei iezi de Ion Creangă, face apel, fără menajamente, la sentimente reale și la situaţii de viaţă:

,,Trei iezi cucuieţi
Uşa mamei descuieţi!”

Sunt versurile cu care copiii vor pleca din sala de spectacol fredonându-le, pe lângă bagajul emoţional şi raţional căpătat.
Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevărată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă.

Invitații speciali din desenele animate Plușica și Peppa (actori deghizați ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun și jocuri interactive. Toți copiii vor primi cadou un balon modelat cadou.

Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Locația: Cinema Marasti , Cluj Napoca
Data: duminica 23.04 ora 11:00
Bilete : VIP rand 1-3 pret 50 lei
Bilete regular : rand 4 – 12 pret 35 lei

Detalii https://www.facebook.com/events/529801229343316

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
În conformitate cu HCNSU nr. 112 din 7.12.2021:

❗ Participarea la spectacol este permisă tuturor persoanelor vaccinate anti SARS-CoV-2 sau care au trecut prin boală, precum și persoanelor testate, în baza unui Certificat valid, care să ateste:
– vaccinarea completă (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare)
– trecerea prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19)
– rezultatul negativ al unui test RT-PCR (valabil 72 de ore de la testare) sau al unui test antigen rapid (valabil 48 de ore de la testare)

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se filmează și se fotografiază !

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Aprilie 2022

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL