Caravana Cunoasterii la Libraria Humanitas Cismigiu

17:00 - 19:00
Duminică 27 Martie 2016
București

Duminică, 27 martie, la ora 17.00, Caravana Cunoasterii vă invită în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o pizzerie cu ceva în + .... CUNOAȘTERE.

Ne propunem să feliem toate legile fizice, chimice, biochimice, sociale, culturale care fac un spațiu să fie așa cum îl știe fiecare dintre noi.

Experimentele Caravana Cunoasterii sunt gândite de tineri care au analizat anterior subiectul în mari centre de știință și tehnologie din lume: CERN, NASA, Silicon Valley și Tokyo.

Evenimentul face parte din programul Sprijină un proiect în educație/jurnalism independent/implicare socială, o nouă campanie de crowdfunding și evenimente lunare, desfășurată de Librăriile Humanitas.

Caravana Cunoasterii este un program de voluntariat lansat în 2009 de un grup de olimpici naționali și internaționali care și-au propus să pregătească tinerii din România pentru a face față provocărilor lumii viitoare și prin aceasta să-i ajute să se orienteze mai bine în carieră și în business-ul global.

Mai multe amănunte despre școli de vară de cunoaștere, stagii internaționale, conferințe sau concursuri științifice se găsesc pe www.caravanacunoasterii.ro.

Statistici Caravana Cunoasterii 

  • 7 ani activitate
  • 21 olimpici fondatori
  • 5000 beneficiari
  • 30 voluntari
  • 100000 ore voluntariat

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Martie 2016

Program:
17:00 - 19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humanitas Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL