Caravana Muzeelor în Benzi Desenate la Muzeul Municipiului București

11:00 - 12:30
Sâmbătă 17 Iulie 2021
București

Începe Caravana Muzeelor în Benzi Desenate la MMB, cu Mihai Ionuț Grăjdeanu!

Prima oprire a Caravanei Muzeelor în Benzi Desenate are loc în ziua de sâmbătă, 17 iulie 2021, la Palatul Suțu.

Caravana va călători și la Muzeul Theodor Aman, la Muzeul Ligia și Pompiliu Macovei, Muzeul Dr. George Severeanu, Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu Storck și la Casa Filipescu-Cesianu.

Atelierele de bandă desenată din Caravana Muzeelor MMB vor avea loc în zilele de sâmbătă, mai precis pe 17 și 31 iulie, pe 7 și 14 august, și pe 4 și 11 septembrie 2021, de la ora 11:00 la 12:30.

Copiii vor învăța, alături de autorul Mihai Ionuț Grăjdeanu, să realizeze o pagină de bandă desenată cu câte două sau mai multe cadre, cu unul sau mai multe personaje, respectând un fir epic și dând naștere unei povești cu episoade scurte, care va fi legată de patrimoniul muzeului care găzduiește atelierul.
Prin joacă și desen, cei mici își vor dezvolta imaginația, iar, la finalul atelierelor, vor deveni creatorii propriilor reviste de benzi desenate.

Categoria de vârstă: 7+.
Durata: 1 oră și 30 min.
Taxă participare: 35 lei/ atelier (prețul include și un bilet de vizitare la muzeu).
Locuri disponibile – 15/atelier.

Temele atelierelor vor fi anunțate în curând pe site-ul www.muzeulbucurestiului.ro și pe paginile de Facebook ale MMB.
Pentru înscrieri și detalii legate de fiecare program din „Școala de Vară la MMB”, părinții sunt rugați să trimită un e-mail la adresa [email protected]. Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile (indicate pentru fiecare program, în descriere) și respectând reguli sanitare speciale (detalii aici – http://muzeulbucurestiului.ro/redeschiderea-muzeului…/). Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Iulie 2021

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL