Carte de colorat pentru copii cu tematica balet, de Victoria Dașchevici

Carte de colorat pentru copii care ii sprijina in studiul baletului, prin prezentarea pozitiilor corecte de balet.

Petit Ballet – carte de colorat pentru copii 2-5 ani

Releve Ballet – carte de colorat pentru copii 5+

de Victoria Dașchevici (autor) și Doina Zavadschi (ilustrator)

Carte colorat balet pentru copii care îi sprijină în studiul baletului, prin prezentarea pozițiilor corecte de balet. Lansarea cărții în România a avut loc pe data de 31 martie la Libraria Humanitas din București.

Victoria Dașchevici a deschis propriul ei studio de balet acum doi ani. A fost inspirată de pasiunea pentru dans și iubirea pentru copii. A început să danseze la vârsta de 8 ani iar mai târziu a ales UNATC (secția de teatru/coregrafie). Îi admiră pentru tehnică pe Maya Plisetskaya și Răzvan Mazilu. Inspirația de a preda vine de la mama ei, învățătoare de clase primare timp de 20 de ani.

Consideră că vârsta critică pentru copii este de 2-5 ani când își formează caracterul și imaginea de sine. Când pregătește spectacolele se inspiră din clasicele Maria Mirabela și Veronica. Victoria este, și ea, la primul proiect editorial. Și-a dorit foarte mult o carte frumoasă pentru copii cu pozițiile corecte de balet, pentru că aceștia învață mereu, iar cel mai bine învață atunci când au libertatea să se exprime creativ.

Victoria a pus bazele primei școli de balet pentru copii din România cu o metodologie specifică de predare inspirată din sistemele de educație Montessori și Waldorf. Educația prin dans presupune educarea unor copii care au o imagine sănătoasă despre sine și se simt siguri pe ei. Pentru ea prima opinie care contează este mereu a fetițelor ei. 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Petit Ballet – carte de colorat pentru copii 2-5 ani

carte-de-colorat-balet

 

Releve Ballet – carte de colorat pentru copii 5 ani +

Carte colorat balet pentru copii de peste 5 ani

 

Doina Zavadschi desenează de la vârsta de 3 ani, a urmat Liceul de arte Plastice din Chișinău și a continuat în lumea artei la UNATC în București. De peste 15 ani lucrează în publicitate și acum este senior video editor la una dintre cele mai cunoscute case de producție din România. 

Grafica a fost mereu marea ei pasiune iar din anul 2014 a devenit parte din cotidian. Dintre marii pictori alege Rembrandt, Klimt și Degas iar printre contemporani îi admiră pe Rebeca Dautremer și Victo Ngai. Cartea de colorat reprezintă debutul ei editorial. Își dorește cel mai mult să aducă bucurie copiilor cu această lucrare. 

Pentru mai multe informații despre noi vă rugăm să ne vizitați: www.vitoriadancestudio.ro

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU