Carte și ateliere pentru copii +6 ani cu Diana Tivu

10:00
Sâmbătă 28 Octombrie 2023
București

🌼 Vă așteptăm împreună cu Diana Tivu la Librăria Humanitas de pe str. Lipscani 42, în fiecare dintre cele 3 sâmbete care urmează: 21 și 28 octombrie sau 4 noiembrie.

Câte două ateliere pe zi, cu începere de la orele 10 și 12.

👉 Detalii pentru înscrieri: pippincelcurios.ro

🌼 Activitățile fac parte din proiectul cultural: De vorbă cu patrimoniul: casele spun povești

🌼 Căruța-Căsuța, cea mai recentă carte apărută la Editura ACS, Colecția Cartea de salvare, le povestește celor mari și celor mici despre întâmplări uitate, de acum circa 200 de ani, când căruța trasă de boi era singurul mijloc de transport al țăranilor mai avuți.
Căruța devine sub penelul Dianei Tivu, arhitect de profesie, ceva nemaiîntâlnit când proprietarii decid să își adapteze însăși casa la căruță pentru a pleca la drum cu o Căruță-Căsuță.

Întâmplări amuzante se descoperă în paginile cărții, o viață idilică imaginată de autoare, dar și realități ale localităților de altă dată.

Arhitectura specifică din zonele străbătute cu Căruța-Căsuță îmbie cititorul să redescopere frumusețea caselor tradiționale cu speranța că va știi să prețuiască mai bine casele ce au răzbătut până în zilele noastre.

Haideți să ne bucurăm împreună de o carte și un atelier susținut chiar de autoare!

📍Libraria Humanitas Lipscani 42, Bucuresti – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: LINK

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
De la 10:00
De la 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL