Cartea de la mic dejun #2. Club de carte 6-10 ani la Cărturești Iași

11:00
Joi 06 Iulie 2023
Iasi

Ne bucurăm să vă anunțăm a doua ediție a clubului de carte 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗶𝗰 𝗱𝗲𝗷𝘂𝗻, unde părinții și copiii citesc și aleg titlurile împreună.

Știm cât de mult ne adună poveștile, așa că vom continua să ne bazăm pe magia pe care Vera Nacu (regizoare & fondatoare a Teatrului 21) o are în mijlocul copiilor care se apucă de citit sau încă n-au curajul, poate. Face ea ceva și reușește să le arate o cale plină de bucurie, de joacă și joc, mai ales că este ajutată de cei doi copii ai ei – Alex și Eliza. dacă ați fost la lansarea clubului nostru de carte, pe 1 iunie, ați văzut câtă iubire împart ei prin lectură și ne molipsim cu toții.

Înscrie-te aici, cu subiectul 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗶𝗰 𝗱𝗲𝗷𝘂𝗻: [email protected].

Așadar, de această dată vom citi și vom analiza cartea 𝘊𝘩𝘢𝘳𝘭𝘪𝘦 𝘴̦𝘪 𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘤𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘪𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘢̆, de Roald Dahl

Vârste recomandata: 6-8 ani, 8-10 ani
Editura Arthur
Ilustrator: Quentin Blake

𝘊𝘩𝘢𝘳𝘭𝘪𝘦 𝘴̦𝘪 𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘤𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘪𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘢̆ este o carte clasică pentru copii scrisă de celebrul autor britanic Roald Dahl. Publicată pentru prima dată în 1964, cartea a devenit un succes imediat și a captivat imaginația cititorilor de toate vârstele.

𝘊𝘩𝘢𝘳𝘭𝘪𝘦 𝘴̦𝘪 𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘤𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘪𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘢̆ este o poveste plină de imaginație și farmec, care abordează teme precum bunătatea, umilința, avariția și importanța familiei. Scrisă cu umor și plină de personaje memorabile, cartea lui Roald Dahl oferă o lectură captivantă și plină de învățăminte pentru cititorii de toate vârstele.

📍 Cărturești Iași, Strada Palas, nr. 7A, Iasi

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1950485255329238/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 06 Iulie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL