Căsuța Piticilor, ediție aniversară 3-12 ani la Institutul Francez Cluj-Napoca

✨ Haideți la Căsuța Piticilor, ediție aniversară! ✨

▪ 𝟮𝟳 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯 (10:00-14:00 și 17:00-18:00)

▪ Institutul Francez Cluj-Napoca (Strada IC Brătianu nr. 22) și Teatrul Puck (Strada IC Brătianu nr. 23)

▪ 70 lei/participant (taxa cuprinde participarea la ateliere și la spectacolul de magie). Tariful redus de 60 lei/participant se aplica la înscrierea celui de al doilea frate sau soră din aceeași familie. Detalii în Regulament !
Informatii si detalii legate de eveniment : [email protected]

⭐ Puneți o steluță în calendar, cel mai așteptat eveniment pentru copii se apropie și suntem siguri că și voi îl așteptați cu nerăbdare!
Căsuța piticilor – La Maison des lutins – ediția a V-a, va avea ateliere și surprize ce merită să fie descoperite în familie!

🤩 Suntem pregătiți să fim locul preferat pentru distracție, învățare și bucurie pentru copiii plini de energie și mereu în căutare de noi activități. Îmbinăm creativitatea, jocurile și atelierele inedite pentru a oferi tuturor posibilitatea de a afla și experimenta lucruri noi și interesante.

🇫🇷 Dorim să aducem copiii mai aproape de Franța și tocmai de aceea propunem activități prin care aceștia să descopere limba și cultura franceză.

📖 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝘂𝗹 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝘇 (10:00-14:00)

Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani se vor putea bucura de jocuri și activități fascinante, care le vor solicita îndemânarea, atenția și creativitatea, toate presărate cu multă voie bună!

𝟯-𝟲 𝗮𝗻𝗶

Miracolul de la fermă – Marjorie și-ar dori să facă multe lucruri, pe care o vacă, în mod obișnuit nu le poate realiza. Dar vine și ziua în care visul i se indeplinește și devine o vedetă!
Personaje animate în 3D – Copiii sunt fascinați de desenele animate, iar acum pot descoperi că anumite personaje se pot mișca, doar aplicând niște culori. Părinții sunt invitați să le fie alături pentru a da viata personajelor cu ajutorul telefoanelor !
Jocurile copilăriei: țop, țop, hop – Jocuri distractive și ecucative, glume și bună dispoziție pentru a începe o dimineață antrenantă.
Grădina din palma mea – Descoperim ce au în comun o lutul și plantele ? Frunzele, florile sau crenguțele își vor lăsa amprenta pe lutul prelucrat de cei mici și se vor transforma în mici opere de artă pe care le vor lua acasa !
Sănătoși de mici (5-6 ani) – Atelier de nutriție în care cei mici vor descoperi tainele nutriției sănătoase, dar vor și găti alături de un nutriționst și de cîțiva specialiști invitați!

𝟳-𝟭𝟮 𝗮𝗻𝗶

Jocuri à la française- Cine a spus că franceza nu poate fi distractivă ? Jocuri amuzante și interactive bazate pe memoria vizuală și crearea de texte, speciale pentru cei care fac primii pași în învățarea limbii franceze
E o poveste sau un desen animat? Viața la fermă poate fi chiar amuzantă, chiar dacă nu ai frați sau surori. O carte care se transformă pas cu pas și cu îndemânare într-un desen animat, în care personajele se vor adăuga rând pe rând!
1,2,3…Dada – Descoperim un alt fel de artă, tehnici noi și dăm frâu imaginației. Imagini, cuvinte, colaje, personaje, planșe și multă inspirație !
Căpitanul farfurie – Căpitanul farfurie vă provoacă! 2 jocuri interactive în care copiii vor răspunde la provocări și numeroase ghicitori, vor descoperi secretele unei alimentații corecte și a unui stil de viață sănătos !

🎩 𝗦𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗴𝗶𝗲 𝗹𝗮 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗣𝘂𝗰𝗸 cu magicianul francez Magic Mouss (17:00-18:00)

Vă garantăm un spectacol captivant în care veți descoperi că magia și iluzia ne fascinează pe toți în egală măsură.
Locurile în sala de spectacol sunt limitate, copiii cu vârsta între 3-6 ani vor fi însoțiți de către un părinte.
Părinții copiilor de 7-12 ani, vor putea participa la spectacol, în limita locurilor disponibile, prin achiziționarea unui bilet: 25 lei/participant.

🥐🪄 Pauza dintre ateliere va fi delicios de magică!

Copiii se vor bucura de gustările oferite de către Cora și Delaco, vor descoperi câteva trucuri de magie alături de Magic Mouss și se vor distra cu mascota Dino Danonino.

Părinții sunt așteptați la tombola cu surprize oferite de către Yves Rocher.

Ca de fiecare dată, Căsuța Piticilor devine magică și datorită partenerilor noștri care vă vor oferi surprize !

REGULAMENT CĂSUŢA PITICILOR

Ca să ne asigurăm că totul merge bine, vom avea și un set de reguli pe care le-am creat special pentru siguranța și buna dispoziție a tuturor participanților.

Ele sunt trecute mai jos, în atenția părinților.

Accesul la eveniment se face pe baza unei taxe de participare, 70 lei/participant, care poate fi achitată prin virament bancar în contul RO39 BRDE 130 SV 077 3206 1300, precizând Căsuța piticilor și numele participantului sau direct la Institutul Francez Cluj-Napoca (card bancar sau numerar) până în 24 mai 2023. Tariful redus de 60 lei/participant se aplică la înscrierea celui de al doilea frate sau soră din aceeași familie.

Înscrierile la eveniment și confirmarea acestora se fac la Institutul Francez Cluj-Napoca sau prin email la adresa: [email protected].
Aceasta nu poate fi returnată, dar poate fi transmisă unui alt părinte având un copil de aceeași vârstă.
După achitarea taxei de participare veți primi un bilet de tombolă pe care avem rugămintea să îl păstrați.
Vă rugăm să nu întârziați și să vă prezentați cu cel puțin 15 min înainte de începerea activităților (ora 9:45 pentru ateliere, respectiv 16:45 pentru spectacol).
Accesul copiilor în locația evenimentului se face doar însoțiți de către un adult (părinte sau tutore) și supravegheați de către acesta/aceștia în timpul pauzelor. Programul pauzelor va fi transmis părinților înainte de eveniment.
Copiii sunt repartizați pe grupe de vârste (3-6 și 7-12 ani) și sunt însoțiți pe tot parcursul atelierelor de către echipa Institutului Francez și de către voluntari.

· Produsele oferite ca și gustare în pauză și la anumite ateliere conțin alergeni (gluten, lactoză, nuci).
· Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografiile și înregistrările video cu participanții la ateliere și la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.
· Contravaloarea taxei de participare poate fi obținută doar în cazul anulării evenimentului de către organizator.
Prin participarea la evenimentul Căsuța Piticilor, persoanele înscrise declară că au luat la cunoștință prezentul Regulament și se obligă să îl respecte în integralitate.

📍 Institutul Francez din România la Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/InstitutfrancaisdeCluj


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Mai 2023

Program:
Toata ziua

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL