Clubul de lectura al pustilor

11:00:00 - 12:30:00
Sâmbătă 07 Februarie 2015
București

Un club al cititului dedicat literaturii contemporane. Incepem cu cel mai iubit autor pentru copii din lume, Roald Dahl.

 

Clubul de lectura pentru şcolari de la 6 la 12 ani: cum să învăţăm din ceea ce citim şi să luăm notiţe, sau cum sa pregatim fişe de lectură

Lansăm CLUBUL DE LECTURĂ AL PUŞTILOR, pentru şcolari de la 6 la 12 ani la Grow Up Kindergarden. Vom citi/ni se va citi, vom comenta şi dezbate, vom face schimb de cărţi.  CLUBUL DE LECTURĂ AL PUŞTILOR va lua în discuţie cărţi de literatură contemporană. Vom organiza concursuri cu premii şi prezentări ale unor apariţii recente, în parteneriat cu edituri. 

 

club de lectura
 

 

Luna februarie este dedicată literaturii lui Roald Dahl :
 
7 februarie, 11-12.30 : Matilda
14 februarie, 11-12.30 : Vrăjitoarele
21 februarie, 11-12.30  : Uriaşul cel bun şi prietenos
28 februarie, 11-12.30 : Charlie şi fabrica de ciocolată.
 
La CLUBUL DE LECTURĂ AL PUŞTILOR vom învăţa să citim în mai multe feluri şi să înţelegem o carte, vom afla despre lectura de informaţie şi cea de înţelegere, cum să învăţăm din ceea ce citim şi să luăm notiţe, de asemenea, vom întocmi fişe de lectură. Cititorii începători vor avea ocazia să-şi perfecţionetze dicţia, intonaţia, cursivitatea, să-şi îmbogăţească vocabularul şi arta de povestitor. Ne vom iniţia în "Gramatica fanteziei" şi în secretele artei de scriitor, prin exericiţii de stil în maniera autorului studiat.
 
Durata unei sesiuni : o oră şi jumătate, de la 11 la 12.30. Preţ abonament: 100 lei, iar pentru o sesiune : 30 lei. Numărul de locuri este 8. Părinţii participă gratuit şi au la dispoziţie, pentru consultare, apariţii recente, cu tematică educaţională sau beletristică. Participarea se face numai pe bază de rezervare prealabilă, întrucât numărul locurilor este limitat.
 
Vă rugăm să aveţi încălţăminte de schimb.
 
Rezervari: tel. 0724 554 199, email: [email protected] sau[email protected]
 
Vă aşteptăm la cărţi bune şi hot chocolate, într-o casă caldă şi luminoasă!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Februarie 2015

Program:
11:00:00 - 12:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grow Up Kindergarten

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Randunelelor 13

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL