Comportamentul copiilor între supunere și explorare, tema unei noi intalniri Five o’clock tea

17:00:00 - 18:30:00
Miercuri 01 Iulie 2015
București

 

O noua intalnire Five o’clock tea, dedicata parintilor de copii cu varste de 3-7 ani, la care puteti merge impreuna cu cel mic

V-ați întrebat vreodată cât de cuminți vreți să fie copiii voștri?

Dragi părinți, vă invităm la o nouă întâlnire Five o’clock tea, alături de psihologul Alexandru Stoian pentru a găsi răspuns la întrebări legate de comportamentul copiilor noștri. Hai să definim ce înseamnă pentru fiecare participant un copil cuminte și să vedem ce se ascunde de fapt în spatele acestei sintagme.

Vă propunem să învățăm să ne argumentăm deciziile în fața copiilor, relaxați la o ceașcă de ceai, printre prieteni. Ne vom împărtăși experiențele și vom găsi împreună modalități prin care să ne înțelegem copiii și să ne facem mai ușor de înțeles pentru ei.

afis_five o'clock_academia de creativitate

Dacă veniți împreună cu cei mici, vor petrece și ei timp de calitate în camera alăturată! Aceștia vor fi angrenați de unul dintre coordonatorii noștri în jocuri și activități creative. Astfel, își vor exersa abilitățile de socializare și își vor antrena imaginația, desenând, pictând sau meșterind propriile obiecte din lut.

 

Detalii despre intâlnirea Five o’clock tea

 

Tema abordată: comportamentul copiilor între supunere și explorare

Întâlnirea este recomandată părinților copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 7 ani.

Discuția va fi condusă de psihologul Alexandru Stoian, format în psihoterapia analitică, ce ne va vorbi atât din vasta experiență de psihoterapeut, cât și din cea de tată a doi prichindei.

Când: Miercuri, 1 iulie 2015

Orele: 17.00 – 18.30

Unde: sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București

Tel. contact: 0745 153 086 / 0737 646 451

Ca întâlnirea să aibă loc, este necesară înscrierea a minimum cinci perechi (părinte și copil). Pentru a evita supraaglomerarea, numărul maxim de perechi participante este zece.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected], până luni, 29 iunie. Nu uitați să menționați vârsta juniorului vostru.

Dacă nu sunteți familiarizați cu programul Five o’clock tea, găsiți detalii despre scopul și structura întâlnirilor aici: https://academiadecreativitate.wordpress.com/five-oclock-tea/

 

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 01 Iulie 2015

Program:
17:00:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Academia de Creativitate pentru copii

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Dorobanților numarul 62

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL